RödVita Familjen rf

För oss med ett stort Jarohjärta

Att få ihop ett konkurrenskraftigt lag i division 1 är väldigt utmanande. I synnerhet för oss i Jakobstadnejden. Vi lever på ett troget stöd från supportrar, lokala företag och talkokraft.  Men vi befinner oss samtidigt på ett geografiskt område där antalet människor och företag är begränsade. Ibland så räcker inte biljett- och sponsorpengarna till.

Därför ska vi som bryr oss lite extra visa vårt engagemang och Jarohjärta! RödVita Familjen rf – PunaValkoinen Perhe ry är en nystartad förening grundad av personer som brinner för Jaro. Vår målsättning är att stöda Ab Liga Jaro Oy ekonomiskt. Vi vill fungera som en utomstående finansiär och vara ett komplement till de trogna sponsorerna som redan bidrar med så mycket.

Vi tror och hoppas att många personer med ett Jarohjärta vill vara med och bidra. Medlemsavgiften för år 2017 är 120€. Tanken är att allt insamlat medel ska gå till att finansiera en stjärnspelare för nästa säsong. Det betyder att du som betalande medlem får vara med och konkret bidra till Jaros spelartrupp! Därför uppmanar vi nu alla Jaros supportrar, talkofolk, spelare (nuvarande och före detta), och hela Jaros organisation att ansluta sig till föreningen.

Bli en del av familjen och ansök om medlemskap redan idag! Det gör du enklast genom att betala 120€ till föreningens konto:
FI90 5567 0720 1356 84, referensnummer: 1012.

Anmäl dina personuppgifter till:
E-post:  rodvitafamiljen@gmail.com
Telefon: Petter Brunell – 050 5359794

eller fyll i ansökningsblanketten.

För mer info och frågor:
E-post:  rodvitafamiljen@gmail.com
Telefon: Petter Brunell – 050 5359794

Föreningens styrelse 2017:

Petter Brunell
Aktiv supporter och f.d. Jarojunior

Kaj Högdahl
Kassör
Jaroanhängare sedan 80-talet

Kaarlo Kirsilä
Jaroanhängare sedan 70-talet

Peter Fagerström
Ledamot
Före detta målvakt, lagledare och målvaktstränare i Jaros representationslag.

Greger Teir