Nyheter

Den 25-årige mittfältaren har kommit överens med FF Jaro om ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2022
"I'm happy" konstaterade den lettiske försvaren
Den 193 cm långe ukrainske målvakten stod för en stabil insats under den senare delen av säsongen.
FF Jaro avslutade officiellt säsongen 2021 med en fest för spelare och intresserade på lördagskvällen
Jaro var det lag som ville mera när laget mötte VPS i ett sista Österbottniskt derby för säsongen. Jaro vann matchen efter ett sent vinstmål av Tyler Reid.
Säsongens sista match står för dörren när FF Jaro på lördagen möter VPS i Vasa i ett Österbottniskt derby
FF Jaro förlorade den sista hemmamatchen för säsongen mot RoPS med tennissiffrorna 3-6. Jaros målskyttar i matchen var Jaros ytterbackar Guillermo Sotelo och Tyler Reid.
På lördagen spelar FF Jaro sin sista hemmamatch för säsongen när vinnaren av grundserien RoPS gästar Centralplanen.
Styrelsen för FF Jaro har utsett Bo Lönnbäck till ny försäljningschef fr.o.m. 01.12.2021.
Ett vingklippt FF Jaro lyckades besegra IF Gnistan med siffrorna 2-0 (0-1) i en underhållande match på Centralplanen i Jakobstad. För Jaros fullträffar i matchen stod Macauley Chrisantus och Guillermo Sotelo.
FF Jaros matcher i den övre slutspelsserien fortsätter på söndagen med en match mot IF Gnistan på Centralplanen i Jakobstad. FF Jaro har fortfarande en teoretisk chans att nå de åtråvärda platserna för möjlighet till avancemang.
Jaro lyckades ta en knapp seger mot Ekenäs IF med siffrorna 0-1 (0-0). Jeremiah Streng stod för matchens enda mål i den 36:e minuten.
Slutspelet i den övre slutserien fortsätter för FF Jaros del inkommande lördag med match mot EIF i Ekenäs
TPS visade sig bli en så svår motståndare som man på förhand kunde vänta sig. Efter två snabba mål i inledningen av båda halvlekarna vann TPS till slut matchen med 4-1 (2-0).
Seriespelet i Ettan går in i sitt avgörande skede. I den övre slutseriens första omgång reser FF Jaro till Åbo för en viktig match mot TPS.
FF Jaro möter TPS i Åbo i sin första match i den övre slutserien. Matchen spelas redan inkommande lördag 25.9.
Jaro besegrade MuSa med hela 1-5 (1-2) och lyckades äntligen skaka av sig både målspöket och MuSa-spöket i Björneborg. Matchens giganter var Albin Björkskog och Juuso Aalto.
Trots att Jaro redan är klar för spel i den övre slutserien står viktiga poäng på spel i Björneborg på söndagen. Det är dock två formsvaga lag som möts och Björneborg har varit en svår spelplats för Jaro.
FF Jaro dominerade helt den första halvleken, men utan att lyckas utnyttja chanserna. I den andra halvleken gjorde RoPS matchens enda mål och matchen slutade 0-1 (0-0-). Trots förlusten säkrade Jaro en plats i den övre slutserien.
Slutspurten i grundseriespelet fortsätter och Jaro spelar på onsdagen sin sista hemmamatch innan fortsättningsserierna.