Nyheter

SJK Akatemia orsakade Jaro en förlust i den sista träningsmatchen inför säsongsöppningen i Ettan. Matchen slutade 0-1 (0-0).
FF Jaro genrepar på lördagen på Västerplan mot SJK Akatemia.
FF Jaro arrangerar ett Kickoff-evenemang på fredag 20.4 kl. 17.00. Kickoffen hålls vid O'Learys.
Kareem Moses, som stod för en fin insats i lördagens testmatch, har skrivit på för FF Jaro med ett kontrakt som sträcker sig till säsongens slut.
Seth Paintsil var fullständig ostoppbar när FF Jaro krossade JS Hercules. Jaros vinstsiffror skrevs till 6-0 (4-0) och Paintsil stod för tre mål och tre målgivande passningar.
Jaro spelar på lördagen en träningsmatch mot JS Hercules
Dárvin Chávez, som redan tränat med Jaro ett antal veckor, har nu skrivit på för Jaro och säsongen 2018.
På lördagen anländer försvararen Kareem Moses från Trinidad för att testspela med Jaro.
Jaro förlorade mot VPS i en träningsmatch. Siffrorna skrevs till 3-0.
Jaro möter på långfredagen VPS på Elisa Stadion i Vasa.
FF Jaros matchprogram för våren håller på att klarna och föreningen har kommit överens om ytterligare tre träningsmatcher.
FF Jaro tog en fin vinst i säsongens första match utomhus, när laget slog FC Honka med siffrorna 0-1 (0-1). För Jaros mål stod Christopher Mandiangu alldeles i slutet av den första halvleken.
FF Jaro möter i morgon FC Honka i en träningsmatch i Esbo.
Efter en utmärkt insats i matchen mot SJK nådde inte Jaro upp till samma nivå i den sista matchen i finska cupen mot KPV. KPV tog hem segern med siffrorna 4-2 (2-1).
FF Jaro jagar en plats i kvartsfinalen av Finska Cupen när laget möter KPV på fredagen i Karleby.
FF Jaro visade upp ett aktivt och fartfyllt spel och var på bra spelhumör speciellt i den första halvleken. Matchens båda mål kom ändå först i den andra halveleken och matchen slutade i siffrorna 1-1 (0-0).
På lördag möter FF Jaro Seinäjokiklubben SJK i Finska Cupen. Mycket står på spel i matchen som spelas i Tellushallen.
Kazukin Takahashi har skrivit på ett avtal med FF Jaro för säsongen 2018. Japanen är spelklar och finns med i lördagens match i Finska cupen mot SJK.