Nyheter

Tomi Kärkkäinen ny tränare i Jaro. Calle Löf kommer att fungera som andretränare.
FF Jaro har förlängt två viktiga kontrakt i och med att Pavle Milosavljevic och Seth Paintsil fortsätter med rödtröjorna. Milosavljevic´s kontrakt sträcker sig över ett år och Paintsil fortsätter i Jaro de två följande säsongerna.
FF Jaros säsong avslutades med ett oavgjort resultat mot Gnistan. Jaros mål gjordes av Seth Paintsil i den första halvleken. Den ena poängen förde upp Jaro till en femte plats i Ettans slutliga tabell.
FF Jaro avslutas säsongen mot Gnistan på bortaplan. Jaro har fortfarande chans att placera sig femma i tabellen.
Ab Liga Jaro Oy har utsett Fredrik Haga till ny vd. Samtidigt har det även klarnat att Jonas Emet fortsätter i sin dubbelroll som spelare och försäljningsansvarig.
AC Oulu for iväg med poängen på Västra plan och säkrade därmed fjärde platsen i Ettans serietabell. Matchen slutade med siffrorna 1-3 (0-1).
Jaro möter i den sista hemmamatchen för säsongen AC Oulu, som kämpar om samma placeringar som Jaro. Matchen spelas på Västerplan.
FF Jaro och FC Haka, som båda kämpar om femteplatsen i Ettan, möts på lördagen på Centralplanen i Jakobstad.
Serieledande TPS lämnade inget oklart i matchen mot Jaro, då laget gjorde 3 mål redan före pausen. Matchen slutade också 3-0 (3-0).
Jaro möter på fredagen serieledarna TPS i Åbo
FC Honka dominerade matchen i Ettan mot ett reservbetonat FF Jaro men trots det kämpade rödtröjorna föredömligt. Sju minuter före slutsignalen kunde Tommi Saarinen till slut på en hörna nicka in Honkas segermål och fastställa slutresultatet till1-2 (0-0).
Ett vingklippt FF Jaro tar på lördagen emot ett FC Honka, som kämpar om avancemang. Matchen spelas på Centralplanen i Jakobstad.
Jonas Emet har anställts på deltid som försäljare till Jaros kontor.
Thomas Kula stod för tre mål när FF Jaro krossade GrIFK med siffrorna 5-2 (3-1).