Nyheter

FF Jaro tog en klar seger i den sista träningsmatchen för säsongen och vann över SJK U23 med siffrorna 5-0 (1-0)
Innehavarna till FF Jaros säsongskort får värdefulla förmåner med kortet.
Emil Öhberg kommer att fungera som lagkapten i FF Jaro säsongen 2019
Den mexikanske anfallaren Jahir Barraza, som testspelat för FF Jaro under ett par veckors tid, blir utlånad till Jaro från den mexikanska ligaföreningen Atlas.
I en träningsmatch som spelades i vackert vårväder på lördagskvällen vann FF Jaro på bortaplan med 0-1 över AC Oulu. Matchens enda mål gjordes av Severi Kähkönen . Kähkönen blev inbytt dryga 10 minuter innan slutet och kunde genast efter inhoppet nicka in en sidofrispark från Papa Niang vid den bakre stolpen. Matchbilden var mycket växlande och båda lagen hade möjlighet till ytterligare mål, men Kähkönen var ändå den enda att lyckas med målskyttet.
FF Jaro spelar på lördagen en träningsmatch i Uleåborg mot ett av de förmodade topplagen i Ettan detta år, AC Oulu.
Speciellt i den andra halvleken visade FF Jaro upp vinterns bästa spel när laget slog KPV med siffrorna 2-0 (1-0). Anthony Olusanya och Axel Vidjeskog stod för Jaros mål.
Walter Moore, som spelar för det Guyanska landslaget, har en viktig match framför sig då man på lördag möter Belize.
FF Jaro möter KPV i Tellushallen efter en två veckors matchpaus.
Den mexikanske anfallaren Jahir Barraza testspelar under två veckors tid med Jaro.
KPV gjorde i båda halvlekarna ett mål och vann därmed träningsmatchen mot FF Jaro med 2-0 (1-0).
FF Jaro, som nu verkar ha den värsta skadeperioden bakom sig, möter på lördagen KPV i en träningsmatch i Karleby.
Under veckoslutet kommer den italienske anfallaren Valerio Anastasi för att testspela med FF Jaro.
FF Jaro får en mycket väletablerad förstärkning efter att mexikanen Luis "Macue" Robles skrivit på ett avtal med föreningen, som sträcker sig över säsongen 2019.
Ett ordentligt reservbetonat FF Jaro kunde inte matcha Haka i matchen i den Finska Cupen, utan laget från Valkeakoski var klart starkare och vann matchen med siffrorna 0-3 (0-1).
På lördagseftermiddagen fortsätter Finska Cupen i Jakobstad när FF Jaro får gäster från Valkeakoski. En vinst innebär i teorin att Jaro ännu har kvar möjligheten till avancemang, men laget har drabbats av ett antal skador den senaste veckorna och förberedelserna har därför inte varit de bästa.
Den 12:e juli anordnas på Centralplanen i Jakobstad Pietarsaari Open Air. Biljettförsäljningen inleds måndag 25.2.2019 kl 9.00.
FF Jaro tvingades ge sig mot AC Oulu i matchen i Finska Cupens gruppspel med 1-3 (0-1). Utvisningen på Axel Vidjeskog i den första halvleken försvårades Jaros dagsverke men ett hårt kämpande lag utmanade uleåborgarna.
FF Jaro möter på lördagen i den första hemmamatchen i Finska Cupen AC Oulu i Tellushallen.
FF Jaro och Papa Niang har kommit överens om ett spelarkontrakt som sträcker sig över säsongen 2019.