Nyheter

Sportia Matsson, som på fredagen flyttar in i nya affärsutrymmen vid torget och FF Jaro har kommit överens om ett fyraårigt samarbetsavtal. Under 2019 berättigar FF Jaros årskort till 10% rabatt i den nya affären. I och med avtalet blir även Puma Jaros nya materialleverantör.
FF Jaros try out -träningar har startat och ett flertal testspelare är med i träningsringen för att visa upp sitt kunnande.
FF Jaro och Stadshotellet i Jakobstad har idag kommit överens om ett betydande samarbetsavtal som sträcker sig över två år. Därmed blir Stadshotellet en av Jaros mera betydande understödspartner. I och med avtalet kan FF Jaro ytterligare förbättra sina VIP-tjänster och även säsongskortsinnehavarna kommer att få betydande förmåner.
Jim Myrevik, som har bakom sig en stark säsong i Ettan, har skrivit på för ytterligare ett år med Jaro.
FF Jaro har gjort ettåriga avtal med sommarens nyförvärv, den defensive mittfältaren Anthony Dafaa och Pavle Milosavljevic, som redan representerat rödtröjorna två säsonger.
FC Haka var starkare än FF Jaro, när den sista omgången för säsongen spelades i Jakobstad. Matchen, som spelade i isiga förhållanden, bjöd på många chanser men till slut var det valkeakoskilaget som for iväg med de tre poängen med resultatet 1-2. Därmed vann Haka alla de inbördes matcherna med målskillnaden 1-5.
I säsongens sist match har Jaro fortfarande att spela för eftersom laget behöver en vinst över Haka för att stiga till femte plats i tabellen.
Som en fortsättning på gårdagens nyhet om Emil Öhbergs förlängda kontrakt kan FF Jaro även idag publicera kontraktsnyheter. Mittbacken Toni Takamäki har förlängt sitt kontrakt med ytterligare ett år.
Emil Öhberg, som gjort en fenomenal säsong i Jaro, har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med Jaro.
FF Jaro reste på lördagen till Kotka för säsongens sista bortamatch. Den fartfyllda matchen slutade med resultatet 0-0 även om båda lagen hade möjligheter i matchen.
FF Jaro spelar på lördagen sin sista bortamatch för säsongen när laget möter FC KTP i Kotka.
FF Jaro har inför nästa säsong knutit till sig två stor Jaroprofiler som tränarduo. Niklas Käcko fortsätter som chefstränare och till sin hjälp får han Jonas Portin som andretränare.
AC Oulu lyckades bryta Jaro över 600 minuter långa svit utan insläppta mål och for iväg med poängen med resultatet 0-2 (0-1).
FF Jaro har på lördag chans att ta steget upp till 4:e platsen i serietabellen då AC Oulu, som ligger en poäng före, gästar Centralplan.
FF Jaro fortsatte kampen i Ettan med en bortamatch mot Ekenäs IF. Trots en hel del målchanser slutade den heta matchen 0-0 vilket med tanke på serietabellen upplevdes som en förlust för båda lagen.