Washilly Tshibasu förstärker Jaroanfallet

FF Jaro får fin förstärkning när belgiern Washilly Tshibasu nu har skrivit på ett spelarkontrakt med föreningen för säsongen 2019.

Wahilly Tshibasu, 29, är en bekant spelare för de som följer med Ettan. Tshibasu har spelat totalt 49 matcher och stått för 19 mål. Tshibasus senaste förening var KPV. Där spelade han 43 matcher och gjorde 23 mål. Tshibasu kan spela på olika platser i anfallet, men för det mesta är man van att  se honom som ytter.

Tsibasu berättar att han är nöjd över att kontraktet med Jaro är klart.

- Jag är nöjd över att ha kommit överens om ett kontrakt med Jaro. Jag kom till Jaro för att göra mitt bästa och hjälpa laget med den energi som jag har. Jag har tränat med laget redan nästa ett par månader och det är mycket bra anda in laget. Förutom den goda lagandan så har även de två första matcherna varit fina och om jag ytterligare kan  tillföra något så gör jag det med glädje,  berättar Tshibasu.

Vårens transferfönster har redan stängts, men eftersom Tshibasu var kontraktslös innan fönstret stängdes så är han fri att representera Jaro omedelbart. Värvningen av Tshibasu har varit möjlig tack vare finansiering utifrån. FF Jaros nästa match spelas lördagen 11.5 i Björneborg och då står nykomlingen MuSa för motståndet.