Jaro till S:t Michel och match inför tomma läktare

FF Jaros säsong fortsätter på fredag med match i St Michel. P.g.a. det försämrade koronaläget i Södra Savolax kommer matchen att spelas inför tomma läktare och den enda publik som kommer att kunna se matchen är tv-publiken.

Kvälllens match är det andra mötet för säsongen lagen emellan då Jaro tog en 3-0 seger i det första mötet på Centralplanen i Jakobstad. Efter den matchen har en större förändring skett i MP truppen då målvakten Sammy Ndjock gick över till RoPS för resten av säsongen. Laget från S:t Michel har dock också fått förstärkningar under sommaren då Toni Tahvanainen, som tidigare representerat  bl.a. AC Oulua och JJK samt 35-årige Dudu, som tidigare spelat bl.a. FC Haka och Honka, anslutit sig till laget.

Laget har också visat framfötterna under den senaste månaden genom att man av de 5 senaste matcherna vunnit 2, spelat 2 oavgjorda och förlorat endast mot AC Oulu med 0-1. I den senaste omgången tog laget en fin seger i norra-Jakobstad genom att besegra KPV med 1-2. FF Jaro går till match med så gott som full trupp då de spelare som haft små skavanker igen är med. Samtidigt möter farmlaget JBK på Västra plan i Jakobstad VIFK. Ur representationslaget kommer Axel Vidjeskog, som varit ur spel nästan hela inledningen av säsongen, Alex Ramsay samt Aron Bjonbäck att delta i den matchen.

MATCHINFO

Mikkelin Palloilijat - FF Jaro 
När: Fredagen den 11.9.2020 kl. 18:30
Var: Urski, Mikkeli
Stream: Elisa Viihde