Jaro krossade OPS i genrepet

FF Jaro gav inte OPS någon chans i säsongens sista träningsmatch. Jakobstadslaget vann över OPS i Uleåborg med siffrorna 2-7 (0-4).

Det var aldrig någon fråga om vilket var det bättre laget i matchen utan Jaro tog tag i taktpinnen direkt från start. Christian Eissele inledde målfyrverkeriet redan i den andra minuten. Efter det spädde Joni Remesaho på med två snabba mål.

Det sista målet i den första halvleken kom i den 26:e minuten och Charalampos Chantzopoulus stod som målgörare. Lagen gick till pausvila med siffrorna 0-4 efter en total Jarodominans.

Jaro var fortfarande det dominerande laget i den andra halvleken. I den andra halvleken sågs dessutom ett par verkligt hårda tacklingar men till all lycka klarade sig Jarospelarna undan utan större blessyrer. I den andra halvleken kördes målvakten i OPS ut efter att ha trampat på Adam Vidjeskog när han låg på marken

I den andra halvleken gjorde Jaro tre mål. Eissele gjorde sitt andra mål för dagen genast i inledningen på halvleken och Papa Niang och Georgios Katidis stod för ett mål på var.

Också OPS kunde hitta målet i den andra halvleken och Jaros segersiffror skrevs 2-7.

Ettan inleds för Jaros del med en bortamatch mot EIF om en vecka.