Information - 20 mars

Jaro står inför en väldigt utmanande situation på grund av coronaviruset. Det orsakar stora förändringar i Jaros organisation och hela Finlands idrott. Jaro får en stor del av sin inkomst från matcherna och nu skjuts de åtminstone fram till 13 Juni. Jaro ser ändå positivt på framtiden och har en bra grund att stå på. Vi har i flera års tid jobbat bra med att betala bort skulder och har en stabil ekonomi. Vi har nu valt att sätta igång en stödkampanj med försäljning av säsongskort. Stödkorten kommer att kosta 75€, exakt som i vår kampanj tidigare under året. Köp ett säsongskort för att stöda vår verksamhet och var med och mildra de ekonomiska konsekvenserna av coronaviruset. 

Enligt Bollförbundets rekommendationer har Jaro valt att pausa sin verksamhet ända fram till 13.4. Efter det följer vi Bollförbundets och regeringens rekommendationer. Spelarna kommer få individuella träningsprogram av tränaren under tiden och på det sättet kan vi hålla upp formen. 

Inga nya spelare är på inkommande och den Nigerianska testspelaren Stanley Amuzie kommer inte att skriva på ett kontrakt i nuläget. Vi tar nya beslut när vi vet mera kring när säsongen kör igång.