Inför: TPV - FF Jaro

FF Jaro möter på lördagen TPV i Tammerfors, i en match i den finska Cupen.

Utgånsgläget

Bägge lagen har redan spelat en match i den finska Cupen. FF Jaro inledde senast med match på bortaplan mot VPS där vasaborna tog hem segerna med siffrorna 2-0. TPV inledde för sin del på bortaplan mot KPV och den matchen slutade mållös.

Jaros första match i årets finska Cup blev spelmässigt en ganska blek affär. Laget från Jakobstad är därför också ute efter att bättra på spelet och hämta hem 3 poäng från Tammerfors. Framförallt finns det mycket att bättra på i anfallsspelet, men nu då Sasa Jovovic anslutit sig till laget tror man att Jaros anfall blir mera farligt.

Anrika TPV placerade sig senast säsong på en femte plats i zon B i Tvåan. Det är rätt länge sen lagen möttes senast, då TPV i en match i september år 2001 i en match i Ettan, var bättre med siffrorna  3-2.

FF Jaros spelarsituation

Ur Jaros led fattas p.g.a skador med säkerhet Jonas Emet och Jusa Ihalainen. Axel Vidjeskog spelar med B-juniorerna på lördag och deltar därmed inte i matchen mot TPV. Det senaste nyförvärvets, Christopher Mandiangus, speltillstånd har ännu inte kommit så han kan heller inte delta i lördagens match.

Sasa Jovovic däremot är spelklar till matchen.

Matchinfo

TPV - FF Jaro
När: lördagen den 3.2.2018, kl. 17:30
Var: Pirkkahallen, Tammerfors