Inför: TPS - FF Jaro

På fredagen möts serietvåan och serietrean i Åbo. TPS har vunnit de båda tidigare interna matcherna och FF Jaro vill nu ha revansch.

TPS har varit i bra form den senaste tiden och laget har inte förlorat en enda match på  två månader. I förra omgången orsakade TPS den första förlusten för i år åt FC Haka. TPS har redan säkrat andra platsen i serien och får således kvala till ligan senare i höst. TPS spelarsituation är bra och laget borde inte ha några större skadeproblem. Mika Ääritalo är i spelförbud men alla andra spelare är förmodligen tillgängliga.

FF Jaro fortsätter kampen om tredje platsen och i förra omgången vann laget över TPV med 3 - 1. Laget är fortfarande i bra skick och denhär veckans träningar har  gått normalt så laget är säkert redo att kämpa om segern på Kuppis på fredagen. I den föregående matchen i Åbo i början av juni var TPS bättre med siffrorna 3 - 2. Då ledde FF Jaro ännu vid halvtid men TPS svängde matchen i andra halvlek.

FF Jaros huvudtränare Niklas Käcko tror att laget kan utmana hemmalaget även 
denhär gången:
- Vi har förlorat de båda föregående matcherna och laget vill ha revansch. Matchen är också viktig för oss i kampen om tredjeplatsen och det kommer säkert att synas i spelet.

FF Jaros spelarsituation

Emil Öhberg, Joni Remesaho och Toni Takamäki är skadade och Axel Vidjeskog har studentskrivningar på fredagen. Alla andra spelare är med i laguppställningen.

Matchinfo

När: Fredagen den 27.09. kl. 18:30
Var: Veritas stadion, Åbo
Stream:  Elisa Viihde