FF Jaron salama-alku liikaa TPV:lle

FF Jaro aloitti päivän ottelu todella näyttävästi ja johti 2 - 0 jo yhdeksän minuutin jälkeen. Toisella puoliajalla TPV pääsi paremmin mukaan otteluun.

FF Jaron kokoonpanoon oli tullut peräti kuusi muutosta edellisen kierroksen FC Haka ottelusta. Siitä huolimatta peli toimi mallikkaasti heti alusta ja joukkue loi tilanteita TPV:n maalille. Jo 4 minuutin kohdalla Axel Vidjeskog teki 1 - 0 Jahir Barrazan ja Severi Kähkösen esityöstä. FF Jaro jatkoi maalipaikkojen luomista ja kun ottelu oli pelattu 9 minuuttia Darvin Chavez puski 2 - 0 Walter Mooren kulmasta.

Tämänkin jälkeen FF Jarolla oli useita paikkoja maalintekoon ennen kuin TPV vähän yllättäen pääsi vierailemaan FF Jaron maalilla ja sai rangaistuspotkun kun maalivahti Topi Valtonen kaatoi TPV:n hyökkääjää. Tommi Smeetsin veto oli hyvä mutta Valtonen teki paraatitorjunnan ja pelasti kotijoukkueen takaiskumaalilta. 2 - 0 oli myös taukotulos.

Toisella puoliajalla TPV teki pari muutosta pelisysteemiin ja joukkue pääsi paremmin peliin mukaan. Molemmilla joukkueella oli paikkoja mutta molempien joukkueiden maalivahdit pelasivat hyvin. Kun oli pelattua 72 minuuttia TPV:n Mauro Severino pääsi syöttämään oikealta ja Roope Kostiainen kavensi lähietäisyydeltä tilanteeseen 2 -1.  Loppua kohden TPV otti enemmän riskejä ja FF Jaro pääsi useamman otteeseen hyviin maalintekopaikkoihin. Ottelun 82 minuutilla FF Jaron Jahir Barraza näytti miksi hän on sarjan parhaimpia maalintekijöitä. Hän ohitti puolustajan ja maalivahdin ja pääsi lähes nollakulmasta sijoittamaan pallon maaliin tilanteeseen 3 - 1. Tämä maali oli myös ottelun viimeinen ja FF Jaro jatkaa kolmantena sarjassa.

FF Jaron päävalmentaja Niklas Käcko oli tyytyväinen voittoon mutta peräänkuuluttaa tasaisempaa suorittamista läpi otteluiden:

- Meidän pitää pystyä pelaamaan 90 minuuttia samalla tasolla kun nyt pelattiin ensimmäisellä puoliajalla. Suoritukset heittelevät liikaa otteluiden sisällä.

FF Jaron seuraava ottelu on perjantaina 27.09. Turussa ja vastustajana silloin on sarjakakkonen TPS.

FF Jaro: Topi Valtonen, Darvin Chavez, Johan Brunell, Toni Takamäki (45 min. Samuel Uusitalo), Walter Moore, Jonas Emet, Jaakko Alasuutari, (65 min. Papa Niang), Jim Myrevik, Severi Kähkönen, Axel Vidjeskog (90 min. Otto Hirvonen), Jahir Barraza.

Vaihdossa: Ville Seppä, Anthony Olusanya

3-1

4' Vidjeskog Axel 1-0
9' Chavez Ramirez Darvin Francisco 2-0
72' Kostiainen Roope 2-1
82' Barraza Flores Jahir 3-1

FF Jaro

5 Takamäki Toni
46' Uusitalo Samuel
6 Brunell Johan
10 Emet Jonas
11 Alasuutari Jaakko
65' Niang Papa Amadou
12 Moore Walter
15 Chavez Ramirez Darvin Francisco
16 Kähkönen Severi
17 Barraza Flores Jahir 35'
19 Vidjeskog Axel
90' Hirvonen Otto

9 Goljahanpoor Arjan
33' Ahonen Mika
12 Kuusinen Antti
16 Oras Riku
17 Oksanen Jesse 37'
66' Kostiainen Roope