Winchesterin kausi ohi – palaa Jaroon maaliskuussa

Sairauden takia viime ajat poissa kentiltä olleen Shahdon Winchesterin kausi on ohi. Trinidadilainen hyökkääjä lentää takaisin kotimaahansa, mutta palaa Pietarsaareen ja Jaroon maaliskuussa.

Shahdon Winchester tuli alkuvuodesta Jaron testiin. Pienikokoinen, mutta voimakas ja nopea hyökkääjä teki nopeasti vaikutuksen Alexei Eremenkoon ja sopimus kuluneelle kaudelle syntyi.

Winchester joutui jättämään muutaman ensimmäisen Veikkausliigaottelun väliin loukkaantumisen vuoksi, mutta toivuttuaan hän nousi joukkueen avainpelaajien joukkoon. Winchester teki kauden aikana Jarolle kahdeksan liigamaalia. Huippuhetkenä heinäkuun Jaakon Päivien derby, jossa mies viimeisteli Jaron molemmat maalit ikimuistoisessa voitossa.

Syksyn katkaisi kuitenkin sairastelu, josta hän ei ehdi palautua ennen kauden loppua. Niinpä Winchester matkustaa jo huomenna kotimaahansa, jossa hän tulee todennäköisesti pelaamaan paikallista sarjaa joulukuusta helmikuuhun loppuun.

Jaro-kannattajien iloksi Winchesterin Jaro-uran on kuitenkin määrä jatkua ensi vuonna, sillä mies on allekirjoittanut Jaron kanssa jatkosopimuksen, jonka mukaan hän saapuu Pietarsaareen heti maaliskuun alussa.