Viikkotiedote 16 - Liigakausi alkaa!

Tästä lähtien viikottainen tiedote, jossa lyhyesti kerrotaan koko seuran kuulumisista. Joukkue valmistautuu Raatimiehenhaassa alkavaan kauteen ja toimistolla valmistellaan tulevan kauden lisäksi keskiviikon mediapäivää Hämeenlinnassa.

Tästä lähtien koostamme viikottaisen tiedotteen, jossa lyhyesti kerrotaan koko seuran kuulumisista. Joukkue valmistautuu Raatimiehenhaassa alkavaan kauteen ja toimistolla valmistellaan tulevan kauden lisäksi keskiviikon mediapäivää Hämeenlinnassa.

Edustusjoukkue:

- Joukkue pääsee harjoittelemaan täksi viikoksi Raatimiehenhakaan ja päävalmentaja Mika Laurikainen tahtookin kiittää juniorijaostoa hienosta yhteistyöstä, jotta olosuhteet liigakauteen valmistautumisessa ovat kunnossa.

- Joukkue valmistautuu liigakauden avaukseen, joka pelataan Jaron osalta Lahdessa sunnuntaina. Joukkueen matkasuunnitelmat selkiytyvät huomenna tiistaina.

- Loukkaantumisrintamalla Jimmy Wargh on poissa kauden avauksesta. Sama tilanne on Jussi Roikolla, joka kärsii edelleen ylikunnosta. Muuten joukkue on terve ja erittäin hyvässä fyysisessä kunnossa.

Juniorit, Jaro II:

-

Toimisto:

- Jaron kausikortteja myydään edelleen toimistolta ja niiden hinnat ovat 130 euroa normaalikortti ja 65 euroa eläkeläisille.

- Otteluliput ovat tulleet myyntiin ja ennakkomyyntipaikat julkaistaan myöhemmin. Tällä hetkellä lippuja voit ostaa Jaron toimistolta. Lippujen normaalihinta on 10 euroa ja 5 euroa eläkeläiset, työttömät ja lapset.

- Toimistolla ja Mediateamissa valmistaudutaan keskiviikkona Hämeenlinnassa järjestettävään Veikkausliigan medialle suunnattuun Kick-Off-tapahtumaan, jossa paikalla on kaikki maan päämediat. Mediateam vastaa Jaron seuraesittelyn materiaalista ja visuaalisesta ulkoasusta.