VIFK ja Jaro iskevät yhteen

Viime vuoden tapaan Jaro pelaa VIFK:a vastaan juuri ennen liiga-avausta.

Viime vuoden tapaan Jaro pelaa VIFK:a vastaan juuri ennen liiga-avausta.

Jaro ja VIFK ovat kohdanneet tänä vuonna jo kerran aikaisemminkin. Tellushallissa tammikuun lopussa pelatussa ottelussa Jaro pöllyytti VIFK:a maalein 7-2. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin sen jälkeen harjoitelleet kovaa, joten luvassa on varmasti tiukka vääntö.

Jarolle ottelu on tärkeä osa viimeistelyä ja liigakauteen valmistautumista ajatellen. VIFK on ensimmäinen Jaron kolmesta jäljellä olevista harjoitusotteluista. Ensi viikon tiistaina Jaro kohtaa vielä Norrvallan, ja sen jälkeisenä perjantaina KPV:n.

Aivan koko miehistöllä Jaro ei Vaasaan matkaa. Pois sairaituvalla olevien Jari Saran, Jani Koiviston ja Mikko Hyyrysen lisäksi on myös Marco Matrone, jonka selkä meni maanantaina jumiin. Marco pystyisi kuitenkin hätätapauksessa pelaamaan, mutta Jaron päävalmentaja Mika Laurikainen ei halua ottaa mitään riskejä.

Laurikainen toteaa että jäljellä olevissa harjoitusotteluissa on tarkoitus hioa omaa peliä kuntoon. Viime vuotinen peli joukkueiden kesken juuri ennen sarja-avausta oli vauhdikas, ja juuri sitä Laurikainen haluaisi myös huomisen ottelulta.
- Tästä pelistä lähtee liikkeelle meidän viimeistelyjaksomme kohti liigan alkua. Kovin fyysinen työ on nyt tehty ja pääsemme hienosäätöjuttuihin. Viime kauden VIFK -peli kauden kynnyksellä tuotti nihkeän tasurin ja oli erittäin vauhdikas peli. Toivottavasti vauhtia on myös tiistaina, Laurikainen päättää.

Ottelu Vaasan Botnihallin tekonurmella alkaa tiistaina 8.4 kello 16.15.

-Juk.Ka.-