OPS finaaliin rangaistuspotkujen jälkeen

OPS selvitti tiensä Jaron vastustajaksi huomisessa Tammiturnauksen finaalissa. OPS kaatoi Piteå IF:n rangaistuspotkujen jälkeen.

OPS ja Piteå IF taistelivat Tammiturnauksen finaalipaikasta päivän toisessa ottelussa.

Ruotsalaiset aloittivat ottelun terävämmin ja loivat pari puolittaista paikkaa. Lähimpänä oli Tobias Modig, jonka laukaus kymmenen minuutin kohdalla meni vain aavistuksen yli.

Jatkossa OPS otti ottelun haltuunsa. Vartin jälkeen OPS:n Abdow Sesayn laukaus rangaistusalueen ulkopuolelta meni tolppaa hipoen ohi. 25. minuutin kohdalla OPS:lle tuomittiin rangaistuspotku käsivirheen jälkeen. Matias Juntunen ampui rankkarin kuitenkin ylärimaan ja Piteå selvisi myös jatkotilanteesta.

Avausmaali nähtiin 34. minuutilla ja se olikin komea. OPS:n Joni Lämsä laukoi 30 metristä upean laukauksen takayläkulmaan ja pallo kimposi yläriman kautta maaliviivan paremmalle puolelle. Ennn maalia OPS kolisutteli ylärimaa toiseenkin kertaan, joten johto-osumaa voi pitää ansaittuna.

Toisella puoliajalla OPS pelasi avausjaksoa passiivisemmin ja aloite oli Piteålla. Tasoitusmaali nähtiin tunnin kohdalla, kun Arish Nouri levitti hyvin rangaistusalueen reunalle, josta James Burgin laukoi tasoituksen.

Heti seuraavalla minuutilla OPS siirtyi uudestaan johtoon. Maali tuli Sesayn upean yksilösuorituksen jälkeen. Sesay otti topparin edessä pallon rinnalla haltuun rangaistusalueen rajalla, nosti pallon topparin yli ja viimeisteli varmasti alanurkkaan kymmenestä metristä.

OPS oli pitkään voitossa kiinni, mutta Piteå IF tuli tasoihin 86. minuutilla kun Robert Lidström sai tilaa rangaistusalueella ja laukoi varmasti tasoituksen.

Matias Juntunen sai ottelun loppuhetkillä loistopaikan voittomaalin tekemiseen, mutta hänen laukauksensa vapaasta paikasta suuntautui päin maalivahtia. Näin ottelu ratkaistiin rangaistuslaukauskilpailussa. Siinä OPS oli vahvempi ja eteni finaaliin lukemin 6-4.

34. Joni Lämsä 1-0
63. James Burgin 1-1
64. Abdow Sesay 2-1
86. Robert Lidström 2-2