Miranda sivuun pidemmäksi aikaa – Winchester leikkauspöydälle

Jaron loukkaantumishuolet kasvavat. Toppari Hugo Miranda on sivussa pahimmassa tapauksessa kuukausia ja hyökkääjä Shahdon Winchesterillä on edessä pieni operaatio.

Puolustaja Miranda kärsii akillesjännevammasta, joka pitää miehen pois kentiltä pidemmän aikaa. Parhaillaan lääkärit tutkivat onko vammasta mahdollista toipua ilman leikkausta, mutta lähiaikoina ei Mirandaa kokoonpanossa nähdä.

Hyökkääjä Shahdon Winchester kärsii puolestaan lievästä alavatsavammasta, joka joudutaan operoimaan. Vaikka mies pystyykin harjoittelemaan ja pelaamaan, niin vamma on sellainen että se pitää hoitaa operaatiolla. Winchester leikataan lähipäivinä ja toipuminen pelikuntoon vie 4-6 viikkoa. Trinidad&Tobagolainen tuskin kerkeää toipumaan Veikkausliigan avaukseen.

Sivussa edelleen ovat myös Jori Kujala, Jari Sara, Johan Brunell ja Frank Jonke. Näistä jokainen on kuitenkin tekemässä paluuta joukkueharjoituksiin lähiaikoina. Sivussa on myös Mattias Wargh, jonka polven kuntouttaminen sai vastoinkäymisiä selkäongelmien vuoksi.