Liigacup jatkuu Seinäjoella

Jaron osalta Liigacup jatkuu huomenna lauantaina Seinäjoella, jossa vastassa on aiemmin viikolla VPS:n kaatanut SJK.

Molemmat ovat pelanneet yhden ottelun Liigacupissa. Jaro kohtasi viime viikon lauantaina VPS:n. Jaro pelasi varsinkin avausjaksolla ajoittain vahvasti ja oli pari kertaa lähellä maalintekoa, mutta lopulta Ville Koskimaan toisen puoliajan pusku jäi ottelun ainoaksi maaliksi.

SJK pelasi myös VPS:aa vastaan.Ottelu pelattiin vain pari päivää sitten keskiviikkona ja siinäkin ottelussa nähtiin ainoastaan yksi maali, kun SJK:n Tuco laukoi ottelun voittomaalin toisella puoliajalla.

Jaron ja SJK:n kohtaamiset ovat olleet tasaisia otteluita. Viime vuonna molemmat Liigacupin ottelut päättyivät 1-1. Veikkausliigassa jokaisessa ottelussa nähtiin vain yksi maali SJK:n voittaessa kahdesti ja Jaro kerran.

Viime kaudella hopeaa voittanut SJK on vahvistanut rivejään talven aikana entisestään. Laajaan rinkiin lisää laatua tuovat Tuco, Jussi Vasara sekä Mehmet Hetemaj.

Jaron kokoonpanossa ei ole tapahtunut muutoksia sitten VPS-ottelun. Loukkaantuneina ovat edelleen Jonas Emet, Mathias Kullström ja Kevin Larsson. VPS-ottelussa täydet 90 minuuttia pelannut Matias Ojala jatkaa näyttöjen antamista myös SJK:a vastaan.

SJK – FF Jaro lauantaina 14.2. kello 14.15.