Jarolle voitto Vasa IFK:sta

Jaro haki voiton Vaasassa pelatussa harjoitusottelussa Vasa IFK:ta vastaan. Loppulukemat olivat 0-2 (0-0) David Carlssonin ja Walter Mooren kunnostautuessa maalintekijöinä.

Ottelun avauspuoliaika sujui Jaron hallinnassa. Kotijoukkue Vasa IFK ei saanut luotua maalintekopaikkoja Jesse Östin vartioimalle maalille.

Jaro sen sijaan onnistui luomaan avauspuoliajalla muutaman vaarallisen paikan, mutta maaliin asti palloa ei saatu.

Jaron osalta avauspuoliaikaan mahtui myös ikävämpi uutinen, kun brassisentteri Denis loukkasi jalkaansa ja oli pakotettu tulemaan vaihtoon. Hänet korvasi David Carlsson. Vielä ei ole tarkempaa tietoa Denisin vamman vakavuudesta.

Toisella puoliajalla molemmat joukkueet tekivät useita vaihtoja ja sitä kautta peli myös hieman tasoittui.

Jaro teki toisen puoliajan alussa ottelun molemmat maalit. Toinen puoliaika oli vanhentunut vain muutaman minuutin, kun Carlsson pääsi puskemaan tilanteeksi 0-1. Jonas Emet pelasi rajaheiton jälkeen seinäsyötön Didier Boris Kadion kanssa, ja Kadion tarkka keskitys päätyrajalta löysi maalin edessä Carlssonin, joka puski pallon varmasti maaliin.

Walter Moore pelasi tänään laiturin paikalla ja hän viimeisteli Jaron toisen maalin tunnin kohdalla hienon hyökkäyksen jälkeen. Tilanne käynnistyi, kun Jari Saran matala puolenvaihto löysi oikealta Kadion, joka puolestaan jatkoi nopeasti pallon Emetille. Emetin keskitys tuli taka-alueelle Moorelle, joka puski pallon maalivahdin yli takakulmaan.

Lisämaaleja ei nähty ja näin ottelu päättyi Jaron voittoon lukemin 0-2.