Jarolle selvä tappio Seinäjoella

Jaro ei pystynyt avaamaan pistetiliään Liigacupissa, vaan tippui toisella puoliajalla täysin SJK:n kyydistä. Lukuisten vaihtojen ja Peter Opiyon ulosajon jälkeen loppulukemat olivat 4-0 (1-0).

Jaron avauskokoonpanossa nähtiin vain yksi muutos edelliseen peliin verrattuna, kun Jesse Östin sijaan maalia vartioi Emil Öhberg.

Ottelun kuva kävi selväksi heti alkuhetkistä lähtien. Kotijoukkue piti palloa ja Jaro puolusti tiiviisti. SJK:n testipelaaja Bahrudin Atajic pääsi testaamaan Öhbergin torjuntavireen jo muutaman minuutin pelin jälkeen, mutta Öhberg oli maalillaan tarkkana.

Vartin kohdalla Tuco pelasi Timo Tahvanaiselle hyvän vetopaikan, mutta Öhberg torjui jälleen hyvin.

Jaron paikat olivat avausjaksolla vähissä. Joona Veteli ryösti puolen tunnin kohdalla pallon Pavle Milosavljevicilta, mutta Marco Matrone ehti apuun ja tilanne kuivui kokoon.

SJK siirtyi johtoon muutama minuutti ennen taukoa. Tucon syöttö vapautti Pelvaksen, joka kiersi Öhbergin ja sijoitti taukotilanteeksi 1-0.

Toinen puoliaika alkoi Jaron osalta murheellisesti. Avausmaalin syöttänyt Tuco sai syötön Jesse Sarajärveltä ja tilanne oli 2-0, kun ottelua oli pelattu 48. minuuttia.

SJK jatkoi isännän paikalla myös toisen maalin jälkeen. Öhberg sai venyä parhaimpaansa torjuttuaan jalallaan Atajicin yrityksen vapaapotkun jälkitilanteesta.

Jaron asema hankaloitua edelleen parikymmentä minuuttia ennen loppua. Peter Opiyo taklasi jalkapohja edellä kotijoukkueen pelaajaa ja sai suoran punaisen kortin.

Alexei Eremenko käytti toisella puoliajalla kaikki vaihtonsa, ja vierailla olikin kentällä varsin nuori joukkue. Sergei Eremenko, Adam Vidjeskog, Tom Virtanen ja Mika Pitkänen pelasivat ensimmäiset minuuttinsa Liigacupissa.

SJK iski vielä kahdesti Opiyon ulosajon jälkeen. Atajic laukoi tilanteeksi 3-0 Gogouan hienon esityön jälkeen. Matrone viimeisteli loppulukemiksi 4-0 Atajicin syötöstä viisi minuuttia ennen loppua.

Liigacup jatkuu Jaron osalta viikon päästä lauantaina VPS:n vieraana.