Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Jaro Tammiturnauksen voittoon

Jaro veti pitemmän korren Tammiturnauksen loppuottelussa. Kotijoukkue löi OPS:n maalein 4-0.

Ottelun ensimmäinen tilanne tuli seitsemän minuutin pelin jälkeen kun Serge Atakayi petasi paikan Jani Virtaselle vasempaan laitaan. Virtasen laukaus osui kuitenkin ylärimaan. Pari minuuttia myöhemmin sai OPS luotua hyvän hyökkäyksen,  mutta viimeistely ei tuottanut ongelmia Emi Öhbergille.

Ottelukellon näyttäessä 27:ä minuuttia loi OPS jälleen hyvän maalipaikan. Emi Öhberg sai venyä parhaimpaansa torjuakseen OPS-laukausen kulmaksi.

Puolen tunnin pelin jälkeen alkoi Jaro enemmän ja enemmän hallita peliä ja loi myös useamman maalipaikan. Lähimmäksi pääsi Denis päästessään ampumaan noin kahdeksasta metristä. OPS-vahti Kalle Rönkkö torjui vedon kuitenkin kulmaksi.

Eilisen tapaan oli Jani Virtanen taas lähellä maalata vapaapotkusta.  Virtasen hieno kuti 20 metristä osui kuitenkin vain maalipuihin.

Tauolle lähdettiin 0-0 –lukemista. Juuri ennen taukoa sai Jamar Dixon tällin reiteensä ja hänet jouduttiin vaihtamaan kentältä. Kanadalaisen tilalle toiselle jaksolle tuli David Carlsson.

Toisen jakson alussa ei maalipaikoilla juhlittu. Ensimmäinen maalitilanne tuli 55:n minuutin pelin jälkeen kun Serge Atakayi kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti.  Jani Virtanen ampui rangaistuspotkun tyylikkäästi vasempaan kulmaan. 1-0 Jarolle.

Minuutin päästä tästä sai Jaro jälleen pallon maalin, mutta se hylättiin paitsiona. Linjatuomarin mukaan Atakayi oli paitsioasemassa sijoittaessaan pallon verkkoon.

Parinkymmenen minuutin jälkeen Denis ja Jani Virtanen loivat David Carlssonille oivan maalipaikan, mutta tämän viimeistelyn suuntautui päin maalivahtia.

OPS:lla oli toisella jaksolla kaksi hyvää maalitilannetta. Ensin Joni Lämsän laukaus meni hiukan Jaron maalin ohi ja myöhemmin Matias Juntunen pääsi nokikkain Jaro-vahti Öhbergin kanssa. Juntunen kuitenkin aikaili viimeistelyssään ja laukaus meni ohi maalin.

2-0 –maali tuli 83:lla otteluminuutilla. David Carlsson syötti pallon rangaistusalueelle Denisille, joka laukoi hienosti pallon oikeaan kulmaan. Kolme minuuttia tästä Jaro kasvatti johtoaan kun Mika Pitkänen pääsi läpi oikealta laidalta. Laukauksen sijaan hän päätti syöttää vapaana olleelle Serge Atakayille, joka sijoitti pallon maaliin. Juuri ennen loppuvihellystä teki vielä David Carlsson loppunumeroiksi 4-0.

Jaron valmentaja Alexei Eremenko oli tyytyväinen lopputulokseen joukkueen esitykseen.
-Molemmat joukkueet oli  luonnollisesti väsyneitä kun olivat pelanneet myös eilen. Siitä huolimatta kummatkin joukkueet jaksoivat hyvin. Meillä oli kuitenkin enemmän energiaa ja OPS ei pystynyt pelaamaan loppuun asti kurinalaisesti. Me pakotimme heidät virheisiin.

Eremenko oli erityisen tyytyväinen Jaron nuorten pelaajien otteisiin.
-Serge Atakayi oli pirteä tänään. Hän haastoi hyvin ja sai myös tehtyä yhden maalin. Adam Widjeskog oli myös hyvä. Heidän pelistään huomaa, että ovat pienestä pitäen pelanneet samalla systeemillä kuin me.
-Minusta Denis ja David Carlsson pelasivat myös hyvin tänään. He tuovat yhden mielenkiintoisen vaihtoehdon lisää meidän hyökkäyspeliimme.