Jaro harjoitteli voiton Kiistosta

Jaron viimeinen harjoitusottelu ennen Liigacupia päättyi voitokkaati, kun FC Kiisto kaatui lukemin 2-1. Jaron molemmista maaleista vastasi Denis.

Heti toisella minuutilla Anton Kassin keskitys löysi takatolpalta Denisin, joka sai vielä vaikeasta asennosta kurotettua laukauksen, mutta pallo meni aavistuksen ohi.

Ottelun avausmaali nähtiin kymmenen minuutin pelaamisen jälkeen. Jani Virtasen matala vapaapotu tuli takatolpalle, johon Denis juoksi oikea-aikaisesti ja laittoi pallon muutamata metristä varmasti maaliin.

Tasoitus nähtiin 23. minuutilla. Peter Opiyo menetti keskialueella pallon eikä Joona Vetelin liukutaklauskaan onnistunut ja Kiisto pääsi vastahyökkäykseen. Lauri Karri otti muutaman askeleen kohti maalia ja laukoi lähes 30 metristä unelmalaukauksen yläkulmaan ja tilanne oli 1-1.

Avauspuoliaika oli kauttaaltaan melko sekavaa peliä. Jarolta puuttui tukku miehiä eikä hyökkäysten rakentaminen oikein löytänyt uomiaan. Tauolle mentiin tilanteessa 1-1.

Toisen puoliajan alku oli Jarolta parempaa ja joukkue siirtyikin johtoon pian tauon jälkeen. Denis sai pallon rangaistusalueen rajalla ja ampui kauniin kierteisen laukauksen maalivahdin ulottumattomiin. Maali syntyi 49. minuutilla.

Tunnin kohdalla Denisille tarjoutui huippupaikka hattutempun tekemiseen. Tässä ottelussa Jaron mukana ollut Iidle Elmi antoi hyvän keskityksen, joka tuli takatolpalle Denisille, mutta tämän jatko viidestä metristä viuhui riman yli.

Viimeinen puolituntinen oli jälleen melko sekavaa peliä, eikä huippuvaarallisia tilanteita nähty kummassakaan päässä. Jaron Jani Virtanen otti aktiivisen roolin kentällä ja oli usein käynnistämässä punaisten hyökkäyksiä, mutta loppuun asti niitä ei saatu vietyä.

Lopussa nähtiin vielä ulosajo, kun Iidle Elmi sai suihkukomennuksen kahden keltaisen kortin siivittämänä
Ottelu päättyi Jaron voittoon lukemin 2-1. Seuraavaksi pelataan jo Liigacupia, kun VPS saapuu Tellushalliin lauantaina 7.2.