Jaro hakee revanssia HJK:sta jo torstaina

Tällä kertaa HJK ja Jaro pelaavat paikasta Suomen Cupin puolivälieriin.

Viime maanantaina Jaron vierailu pääkaupunkiseudulla alkoi kuin unelma. Hallitseva Suomen mestari HJK joutui antautumaan punapaidoille jo kymmenen minuutin jälkeen, kun Ilya Vaganov viimeisteli Jussi Aallon keskityksestä. Maali jäi lopulta laihaksi lohduksi. HJK käänsi pelin nopeasti ja karkasi vielä ensimmäisellä puoliajalla 3-1 johtoon. Jaro ei enää suosta noussut, vaan joutui taipumaan Sonera Stadiumilla lopulta lukemin 4-1.

Torstaina Jaro hakee revanssia HJK:sta Suomen Cupin kamppailussa. Ottelun voittaja tulee kohtaamaan puolivälierissä kotikentällään kotkalaisen FC KooTeePeen, joka yllätti keskiviikkoiltana pelatussa ottelussa FC Interin jatkoajan jälkeen maalein 2-1.

Jaro matkaa Helsinkiin lähes samalla miehistöllä kuin maanantainakin. Loukkaantumisten vuoksi pois ovat Heikki Aho, Tommi Haanpää ja maanantain jälkeen joukkoon liittynyt Dickson Agyeman lievän polvivamman vuoksi. Lisäksi sivussa on itseään kuntouttava Johan Brunell. Sen sijaan Mattias Wargh on jälleen mukana kokoonpanossa.

HJK-FF Jaro pelataan Sonera Stadiumilla torstaina 26.4 kello 18.30 alkaen.