Jaro haastaa hallitsevat mestarit

Jaro kohtaa Veikkausliigan toisessa ottelussaan hallitsevan mestarin HJK:n Helsingissä.

HJK on aloittanut kautensa yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Avausottelussa kaatui IFK Mariehamn nuoren Joel Pohjanpalon Veikkausliigahistorian nopeimmalla hattutempulla maalein 3-1. Viime kierroksella joukkue kuitenkin kaatui samoin lukemin Turussa TPS:n käsittelyssä. TPS oli jo aikaisemmin tänä vuonna heiluttanut HJK:n asemaa kukistamalla Klubin Liigacupin finaalissa. Jaro on puolestaan pelannut vain yhden pelin, jonka se hävisi Myllykoskella lukemin 2-0.

Jaro onnistui viime kaudella nipistämään mestareilta yhden voiton. Jaakonpäivillä pelatussa ottelussa Irakli Sirbiladze ratkaisi yli kolmentuhannen katsojan edessä ja Jaro voitti 1-0. Kahdessa kohtaamisessa HJK oli parempi. Viime vuoden toukokuussa HJK piti pisteet Sonera Stadiumilla 1-0 voitolla. Syyskuun lopussa pelatusta kamppailusta Jaro joutui poistumaan nöyryyttävä 6-0 tappio niskassaan.

Jarolla on käytössään lähes koko joukkue. Kapteeni Heikki Aho on edelleen sivussa nilkkavamman vuoksi. Johan Brunell kuntouttaa edelleen itseään leikkauksen jälkeen ja Tommi Haanpää ei ole vielä toipunut pelikuntoon.