Grove: VPS-ottelu on meille tärkeä

Jaro kohtaa viimeisessä harjoitusottelussaan VPS:n Vöyrillä lauantaina.

Jaro viimeistelee kuntoaan huomenna, kun joukkue pelaa viimeisen harjoitusottelunsa ennen Veikkausliigan alkua. Kenraalissa vastaan asettuu VPS. Joukkueet ovat kohdanneet tänä vuonna kerran. Tellushallissa pelatussa Liigacupin ottelussa Jaro hallitsi ensimmäistä puoliaikaa, mutta toisella puoliajalla vaasalaiset tulivat kahden maalin takaa väkisin tasoihin eikä voittomaalikaan kaukana ollut.

Jaron puolustaja Tillmann Grove tietää ottelun olevan tärkeä, vaikka pisteitä ei olekaan jaossa.
- Lähdemme hakemaan voittoa. Se olisi tärkeää, jotta pääsisimme aloittamaan Veikkausliigan hyvillä fiiliksillä. Kaikki myös tietävät että vastustaja on VPS. Aivan sama onko ottelu harjoitusottelu tai sarjapeli, niin derbyjä ei kukaan ikinä halua hävitä, Grove kertoo.

Groven mukaan kenraaliin ei ole luvassa mitään poppakonsteja. Joukkue lähtee hakemaan voittoa omilla lääkkeillään.
- Lähdemme pelaamaan aivan samalla tavalla kuin aikaisemmin ja kuten olemme harjoitelleet. Jos onnistumme pelaamaan pelimme hyvin, niin tuloksia tulee, Grove ynnää.

Veikkausliigan alku siirtyi aivan kauden kynnyksellä hieman eteenpäin, koska Tampere Unitedin kohtalo ei ollut vielä selvä. Pitkittynyt valmistautuminen ei kuitenkaan ole ollut haitaksi.
- Olemme valmiita sarjanavaukseen. Olisimme olleet vaikka se olisi alkanut alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, Grove toteaa.

Jarolta puuttuu VPS-pelistä useampikin pelaaja. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Jussi Aalto, Mattias Wargh ja Nosh A Lody. Lisäksi Johan Brunell on sairaana. Jari Sara, Sergii Shpak ja Iidle Elmi ovat niin ikään sivussa kokoonpanosta, sillä koko kolmikko pelaa samaan aikaan JBK:n sarja-avauksessa Varkaudessa.

Ottelu pelataan Vöyrillä Norrvallan tekonurmella lauantaina 30.4.2011 kello 16.30 alkaen.

-Juk.Ka.-