DeFreitasille ja Bannerille sopimukset

Trinidad&Tobagon kansalainen Akil DeFreitas ja yhdysvaltalainen Mike Banner ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen Jaron kanssa. Bannerin sopimus kattaa kaudet 2012 ja 2013. DeFreitasin sopimus on mallia 1+1.

Mike Banner

Akil DeFreitas pelasi viime kaudella Kanadassa Canadian Soccer League-sarjaa Capital City FC:n joukkueessa, jossa mies tehtaili kymmenen maalia ja antoi kuusi maalisyöttöä. Onnistuneen kauden päätteeksi vuonna 1986-syntynyt Trinidadilainen valittiin liigan vuoden tulokkaaksi. DeFreitas on kuulunut myös kotimaansa nuorisomaajoukkueisiin.
- Olen tyytyväinen sopimukseen ja olen todella innoissani päästä pelaamaan Suomeen ja etenkin Eurooppaan. Joukkue on hyvä ja olen iloinen että pääsen osaksi sitä. Haluan auttaa joukkuetta menestymään. Joukkueessa on paljon taitoa ja potentiaalia. Itse haluan auttaa joukkuetta yltämään parhaimpaansa, DeFreitas toteaa.

Pelaajapestinsä ohella DeFreitas tulee olemaan osa Jaro P17-2 joukkueen valmennustiimiä.

Mike Banner on pelannut viimeiset viisi kautta ammattilaisena Chicago Fire:n joukkueessa MLS-liigassa. Pelejä 27-vuotiaalle puolustajalle kertyi Chicagon väreissä 54 MLS-ottelua, joissa hän viimeisteli kolme maalia.
- Kaikki ovat olleet todella ystävällisiä heti alusta alkaen ja minut otettiin heti sisään joukkueeseen. Pidän Jaron tavasta pelata ja uskon että kehityn valmentaja Eremenkon alaisuudessa. Olen todella iloinen tästä mahdollisuudesta, Banner kertoo.
 

Akil DeFreitas

Jaron valmentaja Eremenko on mielissään saadessaan kyseiset joukkueeseen.
- Molemmista näki heti ensimmäisissä harjoituksissa että kyseessä on ammattilaisia, jotka ovat tulleet tänne tekemään tosissaan töitä. He ovat laatupelaajia ja he ovat hyvässä fyysisessä kunnossa. Molemmat ovat pallon kanssa todella hyviä ja DeFreitasin nopeus on jotain ainutlaatuista. Bannerilla on runsaasti kokemusta isosta liigasta ja sitä me tarvitsemme, Eremenko kehuu.
   
Eremenko ei kuitenkaan odota uusilta pelaajilta ihmeitä ensimmäisissä otteluissa.
- Emme voi olettaa, että he tulevat joukkueeseen ja omaksuvat pelitavan heti. Tietenkin he tarvitsevat siihen aikaa. Molemmat kuitenkin pitävät pelitavastamme ja mielestäni he sopivat siihen täydellisesti, Eremenko päättää.

DeFreitas ja Banner nähdään ensi kertaa Jaron paidassa huomenna, kun joukkue matkaa Jyväskylään JJK:n vieraaksi.