VPS nollasi Jaron

Jaro hävisi VPS:lle harjoitusottelussa. Loppulukemiksi merkittiin 3-0.

Jaro matkusti pitkäperjantaina Vaasaan pelaamaan harjoitusottelun VPS:a vastaan. Vaasalaisten osalta kyseessä oli kenraaliharjoitus Veikkausliigaa varten.

Ottelun alussa VPS oli se joukkue, joka hallitsi palloa. Jo neljännellä minuutilla Ibrahima Gueye pääsi laukomaan, mutta Emil Öhberg Jaron maalissa liimasi pallon varmasti. Kaksi minuuttia myöhemmin Öhberg pääsi jälleen näyttämään taitojaa, kun Sebastian Strandvall pääsi nokikkain Jaro-vahdin kanssa, mutta Öhberg pelasti tilanteen huipputorjunnallaan.

Ottelun edetessä Jaro pääsi koko ajan paremmin peliin mukaan. Puolen tunnin pelin jälkeen Seth Paintsil pääsi hyvään laukaisupaikkaan, mutta sihti ei ollut tällä kertaa kohdillaan. Paintsil petasi myös hienosti Samba Sillahille paikan, mutta myös Sillahin laukaus meni ohi.

Jaron prässipeli alkoi toimia avausjakson puolivälissä, mutta vieraat eivät kuitenkaan onnistuneet luomaan todella vaarallisia paikkoja, joilla olisi päästy ohittamaan Samu Volotinen VPS-maalissa. VPS sen sijaan otti ottelussa johdon, kun Gueye pääsi laukomaan vapaasti 16 metristä. Jaron keskuspuolustajat reagoivat tilanteeseen aivan liian hitaasti ja pallo painui Jaron maaliin.

Toinen puoliaika oli selvästi ensimmäistä jaksoa tapahtumarikkaampi. Jaron parast tilanne nähtiin, kun Toni Sjösted laukoi vapaapotkun kohti VPS-maalia. Laukaus oli hyvä, mutta Volotinen sai sormensa pallon eteen ja sai kurotettua pallon kulmapotkuksi.

65. minuutilla Jusa Ihalainen kaatoi Omar Jaman rangaistusalueella ja tuomari vei pallon pilkulle. Strandvallin laukaus kuitenkin epäonnistui ja pallo painui katsomon puolelle.

Rangaistuspotkun jälkeen Jaro suoritti useamman vaihdon ja VPS otti pelinhallinnan itselleen. 2-0-maali nähtiin juuri ennen täyttä aikaa. Momodou Sarr vapautti Douglas Caén maalintekoon, eikä tämä erehtynyt. Douglas Caé viimeisteli myös ottelun viimeisen maalin, kun hän toimitti pallon verkon perukoille. Ottelu päättyi VPS:n voittoon lukemin 3-0.

Jaron seuraava ottelu pelataan lauantaina 7.4. kun JS Hercules vierailee Pietarsaaressa.