Tomi Kärkkäisestä Jaron päävalmentaja

Tomi Kärkkäinen on FF Jaron uusi päävalmentaja. Calle Löf tulee toimimaan apuvalmentajana.

48-vuotias Tomi Kärkkäinen on pietarsaarelaisille tuttu jo pelivuosiltaan, sillä Kärkkäinen edusti Jaroa vuosina 1990-92. Lisäksi Kärkkäinen pelasi JBK:n paidassa kaudella 2002. Veikkausliigassa Kärkkäinen pelasi yhteensä 43 ottelua tehden kolme maalia. Kärkkäiselle kertyi pelaajakokemusta myös ulkomailta, kun hän edusti Norjan kakkosdivisioonassa pelannutta Skjetteniä vuosina 1997-98.

Vuonna 2003 Kärkkäinen siirtyi Vasa IFK:n päävalmentajaksi ja Kärkkäisen komennossa VIFK nousi Ykköseen kauden 2005 päätteeksi. Kaudelle 2008 Kärkkäinen siirtyi VPS:n päävalmentajaksi. VPS sijoittui Kärkkäisen alaisuudessa 14 joukkueen sarjassa sijalle 11. Kärkkäinen erosi VPS:n päävalmentajan tehtävästä kaudella 2009 vain viiden liigaottelun jälkeen. Sen jälkeen hän on valmensi SJK:a kaudella 2010 sekä uudestaan Vasa IFK:a vuosina 2011-2016. Kärkkäisen sopimus Jaron kanssa on vuoden mittainen. Kärkkäisen apuvalmentajana tulee toimimaan Calle Löf.

Tomi Kärkkäinen oli tyytyväinen sopimuksen varmistuttua.

- Olen todella tyytyväinen, kun pääsin näin perinteiseen seuraan tekemään töitä. Jarossa perinteet velvoittavat pelityylin suhteen, joten emme ainakaan lähde roiskimaan palloa, hyväntuulinen Kärkkäinen kommentoi.