Tärkeät pisteet jäivät Pietarsaareen

FF Jaron ja KTP:n välinen ottelu tarjosi juuri niin hyökkäävää jalkapalloa kun etukäteen odotettiin ja toivottiin. Loppunumerot olivat 3 – 2 ( 2 – 1 ) ja kotijoukkue olisi voinut tehdä useampi osumaa lisää jos tarkkuus olisi ollut kohdallaan.

Jaro näytti heti ottelun alussa että tänään halutaan tarjota kotiyleisölle kauden parasta peliä kotikentällä. Joukkue esitti luovaa ja monipuolista jalkapalloa  ja hyökkäykset olivat näyttäviä. Heti ottelun alussa syntyi hyvä maalinteko paikka kun Papa Niang pääsi laukaisemaan mutta pallo meni sivuverkolle. Pari minuutta myöhemmin 7 minuutilla Severi Kähkönen teki 1 – 0 näyttävän hyökkäyksen jälkeen. Tämän jälkeen Jaro jatkoi pelin dominointiamutta KTP:n vahvat hyökkääjät pääsivät myös luomaan paikkoja vastahyökkäyksistä.

Ottelun 28 minuutilla syntyi paine Jaron puolustuksessa ja Pavle Milosavljevicin epäonneksi hän ohjaisi pallon omaan maalin. Takaisku ei lannistanut Jaroa vaan joukkue jatkoi hyökkäyksien luomista. Ottelun 42 minuutilla nähtiin taas todella hienon maalin kun Papa Niang pääsi puskemaan pallon voimalla KTP:n maaliin.

Tauolle lähdettiin kotijoukkueen 2 – 1 johdossa.

Toisella puoliajalla jatkettiin ottelua saman kaavan mukaan. Jaro kehitti luovia ja monipuolisia hyökkäyksiä. Ottelun 57 minuutilla nähtiin jälleen hienon kuvion kun Severi Kähkönen kantapää kikalla vapautti Anthony Olusanyan maalintekoon.

Toisen puoliajan loppupuolella Jaro teki pari pelaajavaihtoja ja uudet pelaajat Axel Vidjeskog ( Remesaho ) ja Walter Moore ( Niang ) tuovat vielä lisä energiaa hyökkäyspeliin. Lopussa vielä päivän suurin sankari Severi Kähkönen tuli vaihtoon ja Otto Hirvonen vaihdettiin kentälle.

Ottelun lisää ajalla KTP pääsi vielä kaunistelemaan lukemat kolmeen kahteen kun vaihtomies Miro Schvalenstöcker hienosti puski

maalin takakulmasta. Tämän jälkeen KTP ei enää saanut luotua paikkoja ja pisteet jäivät Pietarsaareen.

Voitolla Jaro vankisti kolmossijansa sarjataulukossa. Ensi viikon lauantaina Jaro matkustaa Valkeakoskelle kohtaamaan sarjajohtajaa Haka. Haka ei ole hävinnyt yhtään ottelua vielä joten kolmen pisteen ottaminen tulee vaatimaan vähintään samanlaista peliä kuin nähtiin tänään.

Jaron seuraavat kotiottelut pelataan Jaakon Päivillä. Keskiviikkona 24.07. kohdataan AC Oulu ja lauantaina 27.07. TPS saapuu keskuskentälle.