Tappio ensimmäisessä Ykköscupin ottelussa.

FF Jaro hävisi ensimmäisen Ykköscupin ottelunsa MP:lle luvuin 1 – 3 ( 0 – 1 ).

FF Jaro kärsi tappion joukkueen ensimmäisessä Ykköscupin ottelussa. Jarolta puuttui vielä seitsemän sopimuspelaajaa ja aloituskokoonpanossa oli kahdeksan omaa kasvattia ja toisella puoliajalla kentällä niitä oli jopa yhdeksän.
Jaro oli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla selkeästi hallitsevampi joukkue ja MP puolusti tiiviisti ja tuli vaarallisesti vastahyökkäyksiin. Tällaisesta hyökkäyksestä syntyi myös MP:n 0 – 1 maali ihan ensimmäisen puoliajan lopussa. Jaron kulmatilanteen jälkeen MP hyökkäsi nopeasti oikean laidan kautta
ja maalintekijä oli lopuksi ruotsalainen testipelaaja Claes Nyman.
Heti toisen puoliajan alussa tapahtui kentän molemmissa päissä. Jaron Jim Myrevik ehti olla kentällä minuutin ennen kun hän vahvalla asenteella ryntäsi keskeltä läpi ja hänet kaadettiin. Alex Ramsay ampui rangastuspotkun varmasti sisään oikeaan alanurkkaan tilanteeseen 1 – 1. Tämän jälkeen ei mennyt kun hetki ennen kuin MP meni uudestaan johtoon Lueyey-Lutumban hienolla puskumaalilla. Toinen puoliaika oli pelillisesti tasaisempi ja pelirytmi laski vähän loppua kohti kun molemmat joukkueet tekivät useampia vaihtoja. Ihan ottelun lopussa Jaron puolustuksessa sattui virhe ja MP:n vaihtomies Arjan Goljahanpoor pääsi vielä tekemään MP:lle yksi maali. Lopputulos siis 1 – 3.
Ilahduttavaa että kolme pelaaja Jarossa pääsivät tekemään debyyttinsä edustusjoukkueessa toisella puoliajalla. William Nyman, Isak Löv ja Benjamin Sandnäs saivat arvokkaita minuutteja tulevaisuutta ajatellen. Jaron seuraava Ykköscupin ottelu pelataan KPV:ta vastaan tulevana lauantaina 12.02. Kippari-hallissa Kokkolassa.

FF Jaro – MP

45+1´0-1 Claes Nyman

47´    1-1 Alex Ramsay

49´    1-2 Joslyn Lueyey- Lutumba

90´    1-3 Arjan Goljahanpoor