Takamäelle, Strömbäckille ja Antilalle sopimukset

FF Jaro on solminut yksivuotiset sopimukset Toni Takamäen, Viktor Strömbäckin ja Ilari Antilan kanssa.

Toni Takamäki saapui Jaron testiin, kun harjoitukset käynnistyivät tammikuun alussa. 26-vuotias puolustaja antoi hyvät näytöt harjoituksissa sekä tämän viikon tiistaina pelatussa sisäisessä ottelussa ja hyvät esitykset palkittiin sopimuksella. Takamäki on pelannut kaksi edellistä kautta Grankulla IFK:n runkopelaajiin Ykkösessä.

Takamäki oli erittäin tyytyväinen sopimuksen syntymisen jälkeen.
- Olen erittäin hyvillä fiiliksillä. Olen nauttinut testiajastani Jarossa ja kaikki on toiminut hyvin. Harjoitusolosuhteet täällä on todella hyvät, joten olen kaikin puolin tyytyväinen. Harjoituksissa on ollut paljon testimiehiä ja siitä johtuen kentällä on ollut välillä enemmän tempoa kuin järkeä, mutta on hienoa nähdä että jokaisella on näyttöhaluja.

- Tuon joukkueeseen ainakin fyysisyyttä ja pääpelivoimaa. Olen lisäksi molempijalkainen ja se varmasti antaa valmentajille vaihtoehtoja, tyytyväinen Takamäki kertoi.


Toni Takamäki

Viktor Strömbäck on Jaron oma kasvatti, joka pelasi edellisellä kaudella pääasiassa JBK:n riveissä, mutta hän pääsi debytoimaan Jaron paidassa Ykkösessä. Vuonna 1998 syntynyt Strömbäck viihtyy parhaiten keskikentän keskustassa.


Viktor Strömbäck

Ilari Antila on vuonna 1994 syntynyt puolustaja, joka saapui Takamäen tavoin Jaron testiin vuoden alussa. Antila siirtyi VPS:sta Vasa IFK:n paitaan kaudella 2015 ja hänelle on kertynyt pelejä niin Ykkösessä kuin Kakkosessakin.