Samuel Uusitalo kolmevuotiseen sopimukseen FF Jaron kanssa

FF Jaro ja puolustaja Samuel Uusitalo ovat solmineet tämän ja kahta seuraavaa kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Uusitalon kanssa tehdyn juniorisopimuksen tärkeimpänä tavoitteena on rakentaa hänelle ympäristö jossa seura voi tukea lupaavan nuorukaisen kehitystä entistä paremmaksi jalkapalloilijaksi.

17-vuotias TUS:in kasvatti on ottanut paikkansa edustusjoukkueesta huiman talven jälkeen. Uusitalo esitti talven aikana B-junioreiden SM-karsintasarjassa vakuuttavia otteita ja oli osaltaan mahdollistamassa joukkueen toista sijaa ja suoraa paikkaa SM-loppusarjaan. Tämän lisäksi Uusitalo nousi mukaan edustusjoukkueen talvikauden ryhmään ja teki debyyttinsä Suomen Cupissa MuSaa vastaan. Lopulta "Samu" pelasi edustusjoukkueessa neljässä ottelussa yhteensä 345 minuuttia Suomen Cupin otteluissa.

Hyvät otteet talvella eivät jääneet huomiotta myöskään kansallisella tasolla sillä edustusjoukkueeseen pääsyn lisäksi Uusitalo valittiin U17-maajoukkueryhmään viime maaliskuussa ja hän teki debyyttinsä Suomen edustuspaidassa Irlantia vastaan.

- Tuntuu hienolta kun saimme tehtyä sopimuksen. Olen todella iloinen tästä ja uskon että tämä on myös hyvä askel omalle kehitykselleni. Toivon että sopimuksen myötä pystyn kehittymään ja saan harjoitella laadukkaasti sekä auttaa joukkuetta niin hyvin kuin vain pystyn, Uusitalo sanoo.
- Olin todella iloinen kun Niklas Käcko soitti minulle ja sain tietää että pääsen edustusjoukkueen mukaan. Kausi on alkanut hienosti ja on ollut todella hauskaa päästä pelaamaan ja harjoittelemaan aikuisten kanssa sekä nähdä että pärjään myös kovemmalla tasolla, nuorukainen iloitsee.