Maalivahtiosasto täydentyy Ville Sepällä

FF Jaro on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen maalivahti Ville Sepän kanssa. Viime kaudella Kakkosen Herculeksessa torjunut Alastaron urheilijoiden kasvatti vakuutti joulukuun try-out-viikon aikana ja näin vapaana ollut toinen maalivahdin paikka saatiin täytettyä. Seppä ja jo aiemmin kaksivuotisen sopimuksen seuran kanssa tehnyt Emil Öhberg muodostavat tasapainoisen kaksikon Jaron maalille tulevalla kaudella.
- Seppä on selkeästi paras maalivahtipari mikä Öhbergillä on ollut viime vuosina. Villestä näkee että hän on saanut laadukasta maalivahtivalmennusta Turussa niin Interissä kuin TPS:ssäkin ja hän on pelaajana hyvin samantyyppinen kuin Emppu, Jaron maalivahtivalmentaja Pontus Backlund kommentoi.

Seppä itse odottaa innolla ensi viikolla alkavaa harjoituskautta ja uutta siirtoa urallaan. 22-vuotias veräjänvartija ehti edustaa FC Interiä B-junioreista edustusjoukkueeseen saakka ja päätti toissakauden jälkeen lähteä hakemaan uutta nostetta uralleen yhden TPS-vuoden jälkeen.
- Olin kuullut Jarosta paljon hyvää jo ennen joulukuista testiviikkoa ja täällä ollessani vakuutuin miten ammattimainen ympäristö tänne on luotu. Pontus Backlundista olin kuullut paljon hyvää jo aiemmin ja sekin vaikutti päätökseeni tulla tänne. Täällä on kaikki mitä suomalainen jalkapalloilija voi tarvita: ammattimainen organisaatio, selkeät tavoitteet ja suunnitelmallisuus sekä kaupungissa oleva vahva futiskulttuuri, Seppä kehuu.

Emil Öhberg pelasi viime kaudella vakuuttavasti ja taisto Jaron pelaavan maalivahdin paikasta tulee olemaan kova.
- Otan tämän kilpailutilanteen haasteena. Joukkueen menestys on tärkein ja parhaat pelaa. Mä haluan antaa Empulle haastetta ja terve kilpailutilanne kehittää meitä molempia pelaajina. Tärkeintä on se että tekee sen päivittäisen työnsä mahdollisimman laadukkaasti on oma rooli sitten mikä tahansa, pohtii Seppä.

Kysyttäessä pelaajalta itseltään hänen vahvuuksiaan ja luonnetta saa hyvän kuvan siitä kuinka kypsä pelaaja Seppä on nuoresta iästään huolimatta.
- Haluan tuoda joukkueeseen positiivista asennetta ja olla osaltani luomassa ammattimaista ympäristöä. Koen että minusta on tullut vuosien varrella kokonaisvaltaisempi maalivahti mutta vahvuuksiani ovat 1vs.1-tilanteet ja pelin avaaminen joista jälkimmäinen on tullut kovan harjoittelun tuloksena vuosien varrella, Seppä toteaa.

Seppä muuttaa Pietarsaareen tulevana viikonloppuna ja aloittaa muun joukkueen tapaan harjoittelun tulevaa kautta varten ensi viikon maanantaina klo 15.00 Tellus-hallissa. Ensimmäistä kertaa Seppä on mahdollista nähdä tositoimissa lauantaina 12.1. klo 15.00 kun Jaro kohtaa JBK:n perinteisessä Pietarsaaren jalkapallokauden avausottelussa.