Kotkasta tuomisina tasapelipiste

KTP ja Jaro kohtasivat keskiviikkona Ykkösen ottelussa Kotkassa. Kristian Heamesin ensimmäinen ottelu punapaitojen peräsimessä päättyi lopulta värikkäiden vaiheiden jälkeen 1-1 pistejakoon.

Jaro aloitti ottelun vahvasti ja viiden minuutin pelin jälkeen Alvaro Morin vei vierailijat 0-1-johtoon Walter Mooren matalan keskityksen jälkeen. Joukkue loi lisää maalipaikkoja mutta KTP kesti hyvin jarolaisten painostuksen ja reilun kahdenkymmenen minuutin pelin jälkeen kotijoukkue pääsikin peliin paremmin mukaan. Avausjakson paras paikka kotkalaisille tuli vapaapotkusta mutta Emil Öhberg Jaron maalilla torjui jatkon loistavasti aivan maalin ylänurkasta.

Toisella jaksolla KTP jatkoi painostustaan Jaron keskittyessä hyökkäämään terävästi vastaan. 70 minuutin pelin jälkeen kentälle vaihdetun Fortune Macomban kahden keltaisen kortin jälkeen punapaidat joutuivat alivoimalle jonka KTP nopeasti hyödynsi Jussi Aallon tasoittaessa pelin maalinedustalta. Lopussa molemmilla joukkueilla oli paikkansa mutta lopulta pisteet jaettiin tasatuloksella.

– Olimme teräviä alussa ja saimme luotua muutenkin avausjaksolla hyvin tilanteita. Pidin siitä tavasta miten pelaajat reagoivat niihin asioihin joihin olemme näiden muutamien päivien aikana keskittyneet. Me olimme aktiivisia ja työskentelimme hyvin yhteen. Täytyy myös antaa kunniaa kotijoukkueelle joka pelasi tänään erittäin hyvän ottelun. Erittäin tasaväkinen ja vaiherikas ottelu jossa lopputulos lienee lopulta oikeutettu, sanoo Kristian Heames.