Kaksijakoinen ottelu kun KTP kaatoi FF Jaron Kotkassa.

Vaikka FF Jaro oli joutunut tekemään useita muutoksia aloituskokoonpanoon loukkaantumisen takia peli lähti hyvin käyntiin ensimmäisellä puoliajalla. Toinen puoliaika taas oli FF Jaron heikoin tänä vuonna ja lopputulos 3 - 1 ( 0 - 1 ) kotijoukkueelle oli lopuksi täysin oikeutettu.

FF Jaro aloitti hyvin ja hallitsi peliä heti alusta. Ensimmäinen maalipaikka tuli ottelun 9 minuutilla kun Joni Remesaho pääsi vetämään hyvästä paikasta mutta pallo meni sivuverkolle. Vähän myöhemmin Axel Vidjeskog pääsi vetämään vasurilla mutta laukaus jäi löysäksi. Luis ” Macue ” Roblesin maali kulmasta 19 minuutin kohdalla hylättiin kun pallo oli käynyt yli päätyrajan. Vähän myöhemmin Darvin Chavez puski pallon kulmasta vähän etutolpan ohi. FF Jaron johtomaali oli todella lähellä 36 minuutilla kun Jahir Barraza veti komean kaukolaukauksen neljästä kymmenestä metristä mutta maalivahti onnistui nyrkkeilemään pallon kulmaksi. Ottelun avausmaali saatiin ensimmäisen puoli-ajan lisäajalla kun Axel Vidjeskog taidokkaasti laukoi pallon ylänurkkaan kulman jälkitilanteesta. Tauolle siirryttiin FF Jaron 0 - 1 johdossa.

Jos ensimmäinen puoliaika oli FF Jaron niin toinen puoliaika oli kotijoukkueen KTP:n. Kotijoukkue oli nostanut prässiä ja heti alusta FF Jaron puolustus joutui koville. Vaikka KTP jatkuvasti loi paikkoja FF Jaro ei saanut joukkueen puolustaminen kuntoon. Se oli vaan ajan kysymys milloin KTP tasoittaa ottelun. Ottelun 63 minuutilla juuri vaihdosta tulleen Tuukka Kurki pääsi kääntämään Antti Mäkijärven syötöstä ja veti pallon maaliin Ville Sepän ohi, 1 - 1. Seuraavassa hyökkäyksessä vaan pari minuuttia myöhemmin Matias Lindfors kuljetti palloa vasemman laidan kautta ja syötti vapaana olevalle Mäkijärvelle, joka laukoi pallon maaliin ja lukemat oli 2 - 1. FF Jaron toisen puoliajan kuriton ja heikko pelaaminen johti siihen että KTP teki vielä yhden maalin kun Tuukka Kurki viimeisteli loppunumerot 3 - 1 ottelun 88 minuutilla ohi FF Jaron hyvin pelanneen maalivahdin Ville Sepän.

Nuori Samuel Uusitalo pelasi toisen sarjaottelunsa aloituskokoonpanossa ja täytti paikkansa erittäin hyvin.

FF Jaron päävalmentaja Niklas Käcko:

- Jouduttiin tekemään paljon muutoksia kokoonpanoon mutta silti pelattiin hyvän ensimmäisen puoliajan. Olisimme voineet tehdä useampia maaleja niistä paikoista mitä meillä oli. Tauolla puhuttiin että KTP tulee varmasti nostamaan prässiä ja että meidän pitää olla hereillä. En tiedä miksi näin ei tapahtunut ja toinen puoliaika oli kaikin puolin todella huono ja peli hajosi täysin.

KTP:n apuvalmentaja Ossi Virta:

Ensimmäisellä puoliajalla emme saaneet painetta FF Jaron keskikentälle. Tauon aikana käytiin asioita läpi ja tilaa alkoi syntyä laidoista ja lopulta myös keskustan kautta. Toisella puoliajalla peli näytti hyökkäyssuuntaan sellaiselta mitä halutaankin pelata.

FF Jaron seuraava ottelu on lauantaina 14.09. klo. 15:00 Pietarsaaren keskuskentällä. Vastustajana silloin on sarjajohtaja FC Haka.

FF Jaro: Ville Seppä, Darvin Chavez, Toni Takamäki, Samuel Uusitalo, Walter Moore, Anthony Dafaa (73 min. Jim Myrevik), Luis Robles, Jaakko Alasuutari (61 min. Jonas Emet), Joni Remesaho, Axel Vidjeskog (84 min. Otto Hirvonen), Jahir Barraza.

Vaihdossa: Topi Valtonen, Pavle Milosavljevic

3-1

45+01' Vidjeskog Axel 0-1
63' Kurki Tuukka 1-1
65' Mäkijärvi Antti 2-1
88' Kurki Tuukka 3-1

FF Jaro

1 Seppä Ville
3 Uusitalo Samuel
5 Takamäki Toni
7 Clement Anthony Dafaa
73' Myrevik Jim
11 Alasuutari Jaakko
60' Emet Jonas
12 Moore Walter
15 Chavez Ramirez Darvin Francisco 58'
17 Barraza Flores Jahir 74'
18 Robles Ramirez Luis Enrique
19 Vidjeskog Axel
84' Hirvonen Otto
24 Remesaho Joni

Vaihtopelaajat
2 Hirvonen Otto
4 Milosavljevic Pavle
10 Emet Jonas
21 Myrevik Jim
36 Valtonen Topi

FC KTP

1 Koski Jiri
4 Voutilainen Paavo
5 Dolivo Sebastian
10 Pahkasalo Aleksi
90+02' Usta Taaniel
14 Ollila Tuomas
34' Leppänen Saku
18 Agyiri Thomas
21 Mäkijärvi Antti
23 Lindfors Matias
26 Paavola Matias
33 Liikonen Kasperi
60' Kurki Tuukka
62 Laitinen Juuso 59'

Vaihtopelaajat
3 Da Silva Martins Paulo Cesar
7 Leppänen Saku
16 Kurki Tuukka
24 Leinonen Niklas
29 Usta Taaniel
31 Kopra Tomi