Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Jarolle voitto VIFK:sta

FF Jaron vuoden ensimmäinen ulkona pelattu ottelu päättyi voittoon, kun Chalampos Chantzopoulosin kahden osuman siivittämän Jaro otteli voiton Vasa IFK:sta lukemin 3-0 (2-0).

Ottelun ensimmäinen tilanne nähtiin 13. minuutilla, kun Georgios Katidis piti näppärästi palloa pienessä tilassa ja hänet jouduttiin kaatamaan 18 metrissä. Seuranneen vapaapotkun Charalampos Chantzopoulos laukoi matalana kohti takakulmaa, mutta maalivahti Jakob Strand torjui hyvin kulmapotkuksi.

Jaro hallitsi selvästi ottelun alkua selvästi, vaikka todelliset maalintekopaikat jäivätkin vähiin. Avausmaali nähtiin 23. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta. VIFK pääsi purkamaan ensimmäisen tilanteen, mutta Katidis lähetti maalille uuden keskityksen, jonka Strand arvioi aavistuksen väärin ja Chantzopoulos pääsi puskemaan pallon tyhjään maaliin.

Jaron toinen maali nähtiin 34. minuutilla, kun Katidis katkaisi 20 metrissä Strandin heikon maalipotkun. Joakim Häggblom ei löytänyt ensin paikkaa laukoa ja siirsi pallon viereen Papa Niangille, joka nosti pallon tyylikkääsi Vidjeskogille ja tämä pallon yli Strandin tilanteeksi 2-0.

VIFK:n avauspuoliajan ainoa paikka nähtiin 38. minuutilla, kun Casper Källberg sai keskityksen haltuunsa ja pääsi laukomaan vasurillaan rangaistusalueen sisältä, mutta laukaus viuhui yli.

Jaro oli vielä lähellä lisätä johtoaan pari minuuttia ennen taukovihellystä, kun Vidjeskog puski Katidisin kulmapotkun ylärimaan.

Tauolle lähdettiin Jaron johtaessa lukemin 2-0.

Kristian Heames vaihtoi toiselle jaksolle lähes koko miehistön. Avauskokoonpanosta kentälle jäivät ainostaan Milosavljevic, Chantzopoulos ja Katidis.

Jaro hallitsi ottelua myös vaihtojen jälkeen ja etenkin sisään tulleella Joni Remesaholla oli tilanteita toisen puoliajan ensimmäisen vartin aikana. Paras tilanne Remesaholle avautui, kun Markus Kronholm prässäsi pallon alimmalta pelaajalta ja vapautti Remesahon läpiajoon, mutta laukaus epäonnistui.

Jaro teki puoliajan edetessä pari vaihtoa lisää ja peli meni sekavammaksi toisen puoliajan edetessä. Myös puuskittainen tuuli toi peliin oman lisänsä.

Jaro teki toisen puoliajan ainoan maalin, kun Chantzopoulos viimeisteli illan toisen maalinsa juuri ennen ottelun loppua. Kevin Larssonin matala kulma tuli pilkun kohdalle, josta Chantzopoulos laukoi pallon maaliin loppulukemiksi 3-0.

Jaro kohtaa vielä OPS:n ennen Ykkösen alkua. Ottelu pelataan lauantaina 29.4. Oulussa.