Jarolle tasapeli SJK:n vieraana

FF Jaron ja SJK:n välinen harjoitusottelu päättyi tasatulokseen 1-1 (1-0). Jaron tasoitusmaalista toisella puoliajalla vastasi Axel Vidjeskog

Joulun alla pelatussa harjoitusottelussa molemmilla joukkueilla oli paljon testipelaajia kentällä. Molemmilla joukkueilla oli paljon nuoria pelaajia kokoonpanossaan. Avauspuoliaika sujui kotijoukkue SJK:n hallinnassa. SJK pääsikin iskemään ottelun avausmaalin 20. minuutilla, kun Jere Streng laukoi ensin Jaron testissä olevan Topi Valtosen käsien kautta ylärimaan. Jatkotilanteessa Maximo Tolonen vei SJK:n 1-0-johtoon.

Avauspuoliajalla Jaro pääsi myös luomaan muutaman vaarallisen tilanteen, mutta tauolle siirryttiin kotijoukkueen johtaessa 1-0.

Molemmat joukkueet tekivät tauolla useamman vaihdon ja toisella puoliajalla nähtiin pirteämpi vierasjoukkue. Jaro nousikin tasoihin tasoihin toisen puoliajan alkuhetkillä. Johan Brunell avasi laitaan Jusa Ihalaiselle, joka jatkoi pallon keskemmälle Axel Vidjeskogille. Vidjeskog laukoi pallon ohi Severi Ikäheimon lukemiksi 1-1.

Molemmille joukkueilla oli omat paikkansa lisämaalien tekemiseen. Kertaalleen pallo kävi Jaron maaliviivan tuntumassa, mutta Vidjeskogin osuma jäi päivän viimeiseksi, joten ottelu päättyi lukemiin 1-1.

Jaron valmentajista Jonas Portin näki ottelussa paljon hyvää etenkin toisella puoliajalla.

- Tämä oli melko tasainen ottelu. Ensimmäisellä puoliajalla SJK oli hallitsevampi joukkue ja pitivät enemmän palloa. Meillä oli hieman ongelmia heidän laitahyökkääjien kanssa, jotka tulivat keskelle ja heille pystyttiin pelaamaan palloja keskikentän ja puolustuksen välisiin taskuihin. Meillä oli myös ongelmia SJK:n prässin kanssa ja usein pallon saatuamme luovuimme siitä liian nopeasti sen sijaan, että olisimme antaneet muutaman helpon syötön ja saaneet nostettua joukkuetta ylöspäin.

- Toisella puoliajalla olimme mielestäni parempi joukkue. Oma prässimme toimi paremmin ja saimme ohjattua heidät enemmän laitoihin. Voitimme palloja ylempänä ja saimme luotua muutaman vaarallisen tilanteen. Teimme myös hienon maalin. Kokonaisuutena tämä oli oikein positiivinen esitys, varsinkin kun olemme vasta joulukuussa. Pelaajat tekivät töitä joukkueelle ja tästä voi ottaa hyviä asioita mukaan.

- Meillä oli tänään kentällä paljon uusia nimiä. Siihen nähden onnistuimme joukkuepelissä kohtalaisen hyvin. Näimme tänään useita positiivisia suorituksia ja myös yllätyksiä, Portin summasi ottelun antia.

1-1

20' Maximo Tolonen 1-0
53' Axel Vidjeskog 1-1

FF Jaro

Topi Valtonen (46. Häggblom)
Otto Hirvonen
Johan Brunell
Merhavi Birhane
Anton Kass (46. Ihalainen)
Jonas Emet (46. Strömbäck)
Jaakko Alasuutari
Teemu Järvenlahti (46. Ramsey)
Axel Vidjeskog
Joni Remesaho (70. Caicedo)
Jhojan Caicedo (46. Kähkönen)

SJK