Jarolle tasapeli MuSan vieraana

Nuorella joukkueella jalkeilla ollut Jaro sai Suomen Cupin ottelusta tuliaisiksi pisteen, kun Porissa MuSaa vastaan pelattu ottelu päättyi lukemiin 1-1 (0-1). Jaron maalin puski Pavle Milosavljevic, joka loukkaantui ottelun toisella puoliajalla.

Jaro lähti otteluun varsin nuorella joukkueella. Puolustuslinja oli joukkueen selvästi kokenein osa, kun Walter Moore aloitti vasemmalla, toppareina luutivat Pavle Milosavljevic sekä Johan Brunell ja oikealla oli Otto Hirvonen. Keskikentältä löytyi vuonna 2002 syntynyt Samuel Uusitalo, Jaakko Alasuutari sekä Joni Remesaho. Laitahyökkääjinä toimivat Anthony Olusanya sekä Jusa Ihalainen. Severi Kähkönen hoiti keskushyökkääjän tehtäviä.

Jaro sai otteluun unelma-alun. Toisella minuutilla Joni Remesaho antoi sivuvapaapotkun rangaistusalueelle, jossa Pavle Milosavljevic nousi korkeimmalle ja puski pallon hienosti verkkoon.

Vajaan kymmenen minuutin kohdalla MuSa oli lähellä tasoitusta, kun kotijoukkueen kulmapotku tuli vaarallisesti maalille, mutta Jaro-vahti Ville Seppä sai ohjattua kädellään pallon väljemmille vesille.

20. minuutin kohdalla Jaro pääsi hyvään hyökkäykseen, kun Remesahon hyvä syöttö lähetti Anthony Olusanyan vauhtiin vasemmalla. Olusanya syötti poikittain Severi Kähköselle, joka laukoi kohti takakulmaa, mutta pallo meni puolisen metriä ohi.

Viisi minuuttia myöhemmin toisessa päässä nähtiin erinomainen paikka, kun vasemmalta lähtenyt keskitys tippui täydellisesti Jaro-toppareiden väliin, mutta Jaron onneksi Matias Koskinen ei saanut palloon kunnon osumaa.

Kymmenen minuuttia ennen taukoa Jaro käynnisti jälleen nopean vastahyökkäyksen Olusanyan laidalta. Olusanya antoi erinomaisen keskityksen pilkun tuntumaan Remesaholle, mutta tämä ei saanut palloa haltuun ja tilanne kuivui kokoon.

Jaro oli ensimmäisellä puoliajalla hieman hallitsevampi osapuoli ja tauolle siirryttiin Jaron johtaessa lukemin 0-1.

Toisen puoliajan alku oli rikkonaista peliä. Jaro koki ikävän takaiskun tunnin kohdalla, kun Milosavljevic loukkasi itseään keskialueen kaksinkamppailussa ja hänet jouduttiin kantamaan kentältä pois. Milosavljevicin tilalle tuli Teemu Järvenlahti.

Pian vaihdon jälkeen MuSa sai kulmapotkun, josta kotijoukkue iski tasoitusosuman. Kulmapotku tuli takatolpalle, josta pallo palautettiin maalin eteen, jossa juuri kentälle vaihdettu Waltteri Riihimäki puski pallon metristä maaliin ja tilanne oli 1-1.

Vajaa vartti ennen loppua Jaro otti kentälle lisää nuoruutta, kun Olusanya teki tilaa Forsmanille.

Viimeisellä kymmenminuuttisella Jaro sai luotua painetta MuSan päähän ja lähimpänä voittomaalia oli Remesaho. Jaro rakensi hienon hyökkäyksen oikealla, kun Järvenlahden hyvä syöttö löysi Otto Hirvosen, joka keskitti ensimmäisellä kosketuksella. Remesaho pääsi puskemaan ja pallo oli painumassa maaliin, mutta MuSa-puolusaja pelasti tilanteen maaliviivalta.

Jaro haki voittomaalia loppuun asti ja pallo pysyi pääasiassa MuSan alueella, mutta Remesahon puskua lähemmäksi Jaro ei päässyt ja ottelu päättyi lukemiin 1-1.

Suomen Cup jatkuu Jaron osalta seuraavan viikon lauantaina, kun vuorossa on vierasottelu MYPAa vastaan.

1-1

2' Milosavljevic Pavle 0-1
65' Riihimäki Waltteri 1-1

FF Jaro

4 Milosavljevic Pavle
63' Järvenlahti Teemu
6 Brunell Johan 54'
9 Kähkönen Severi
18 Ihalainen Jusa
15 Olusanya Anthony
79' Forsman Marcus
16 Alasuutari Jaakko
13 Hirvonen Otto
24 Remesaho Joni
1 Seppä Ville
28 Uusitalo Samuel
7 Moore Walter

Vaihtopelaajat
5 Takamäki Toni
10 Emet Jonas
25 Öhberg Emil
30 Forsman Marcus
29 Järvenlahti Teemu

MuSa

3 Virtanen Samuli 69'
5 Salminen Verneri
6 Välilä Jussi
7 Pihlainen Antti-Pekka
11 Mäkelä Samu-Petteri
81' Virtanen Arttu
12 Järnstedt Janne
14 Lakkamäki Joonas
64' Riihimäki Waltteri
18 Rantala Juuso 48'
21 Sallila Matias 45+01'
27 Pöntinen Aleksi
32 Koskinen Matias
46' Rantala Sami

Vaihtopelaajat
1 Liuhala Sami
10 Rantala Sami
13 Tähkä Santeri
15 Lämsä Joni
16 Leppänen Aleksi
17 Virtanen Arttu
33 Riihimäki Waltteri