Jarolle tasapeli FC Jazzia vastaan

FF Jaro kohtasi tänään harjoitusottelussa Seinäjoella FC Jazzin. Jaro johti ottelua kahdella maalilla, mutta joutui lopulta tyytymään tasapeliin ottelun päätyttyä lukemiin 3-3 (1-2).

Ottelu oli alusta saakka Jaron hallintaa. Pietarsaarelaiset pitivät palloa ja loivat mukavasti tilanteita FC Jazzin keskittyessä vastahyökkäyksiin. Jaron hyökkäyskolmikko Serge Atakayi, Seth Paintsil ja Alvarado Morin aiheutti kotijoukkueena pelanneen Jazzin puolustukselle jatkuvasti ongelmia. Thomas Kula antoi hyvää taustatukea keskikentällä.

Tauolle mentiin Jaron johtaessa lukemin 1-2 Paintsilin vietyä Jaron johtoon pallon kimmottua Paintsilin rinnasta maaliin Morinin laukauksen jälkeen. Jaro siirtyi toisella puoliajalla jo 1-3 johtoon, mutta FC Jazz iski tehokkaasti harvoista tilanteistaan ja porilaiset iskivät ottelun kaksi viimeistä maalia ja ottelu päättyi lukemiin 3-3. Jaron maaleista vastasivat Paintsil kahdesti ja Atakayi kertaalleen.

Jaron paidassa testipelaajana pelasi toppari Mateusz Brela. Lisäksi Papa Niang teki odotetun paluun Jaro-paitaan useamman vuoden tauon jälkeen. Torstai-iltana Suomeen saapunut Niang pelasi noin 30 minuuttia ottelun lopusta ja hänellä oli parikin paikkaa maalintekoon, mutta Niangin kauden avausmaali jäi vielä näkemättä.

Jaron seuraava harjoitusottelu pelataan lauantaina 13.2. kello 13.15 Tellushallissa. Vastassa tuolloin on JBK.