Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Jarolle suurinumeroinen voitto Vasa IFK:sta

FF Jaro viimeisteli tehokkaasti paikoistaan ja kaatoi Vasa IFK:n harjoitusottelussa selvin numeroin 8-2 (5-2).

Jaro määräsi tahdin heti ottelun alkuhetkistä asti ja ensimmäistä maalia jouduttiin odottavaan vain reilut kymmenen minuuttia. Kulmapotkun jälkitilanteesta Benjamin Östman pääsi viimeistelemään ottelun avausmaalin. Myös Jaron toinen maali syntyi kulmapotkun jälkeen, kun pelattiin 22. minuuttia. Vieraat pääsivät purkamaan kulmapotkun, mutta Jaro piti paineen hyökkäysalueella ja Samuel Uusitalo pääsi puskemaan keskityksen maaliin.

Jaron kolmas maali syntyi 27. minuutilla, kun Joni Remesaho pääsi avopaikkaan vieraiden pahan virheen jälkeen. Jaron neljäs maali syntyi nopean vastahyökkäyksen jälkeen. Hyökkäyksen päätteeksi Tuomas Lähdesmäki ohitti puolustajan ja tarjoili Alex Ramsaylle varman paikan ja tämä viimeisteli lukemiksi 4-0.

Vasa IFK kavensi lukemiksi 4-1 38. minuutilla nopean hyökkäyksen jälkeen. Avauspuoliajan maali-iloittelu ei ollut vielä valmis, vaan molemmat joukkueet iskivät vielä kertaalleen. Jaron maalista vastai jälleen Ramsay Lähdesmäen syötöstä. Puoliajan viimeisen osuman iski Vasa IFK ja tauolle lähdettiin lukemissa 5-2.

Jaro oli tänään vaarallinen erikoistilanteissa ja myös toisen puoliajan ensimmäinen maali syntyi kulmapotkusta, kun toinen puoliaika oli vanhentunut vajaat viisi minuuttia. Östman pääsi yrittämään ensin ja lopulta Ramsaylla oli helppo työ siirtää irtopallo tyhjään maaliin. Maali oli Ramsaylle päivän kolmas.

Ramsayn kolmannen maalin jälkeen maalihanat menivät kiinni pitkäksi aikaa. Jaron seitsemättä osumaa saatiinkin odottaa aina 78. minuutille saakka. Debyyttinsä Jaro-paidassa tehnyt Samuel Haglund onnistui heti maalinteossa, kun irtopallo tuli hänelle sopivasti rangaistusalueella ja Haglund viimeisteli varmasti lukemiksi 7-2.

Päivän viimeinen osuma nähtiin pari minuuttia edellisestä. Remesaho sai pallon vauhtiin, harhautti puolustajan rangaistusalueella ja laukoi pallon maata pitkin maaliin. Ottelu päättyi lukemiin 8-2.

Jaron seuraava ottelu pelataan lauantaina 6.2. kun Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa Tellushalliin saapuu Veikkausliigasta pudonnut RoPS.