Jarolle suurinumeroinen voitto JBK:sta

FF Jaro aloitti vuoden tekemällä kahdeksan maalia, kun punapaidat kaatoivat JBK:n maalein 0-8 (0-3).

Ottelun avausmaalia ei tarvinnut pitkään odotella, vaan se nähtiin viidennellä minuutilla Jaron kulmapotkun jälkitilanteesta. JBK pääsi purkamaan Walter Mooren antaman kulmapotkun, mutta Jaakko Alasuutari otti irtopallon ja laukoi pallon komeasti rangaistusalueen ulkopuolelta vasemmalla jalallaan aivan yläriman alle lukemiksi 0-1.

Jaron toinen maali nähtiin 14. minuutilla ja sekin tuli kulmapotkun jälkitilanteesta. Tällä kertaa JBK sai pallon kauemmaksi, mutta punapaidat pelasivat pallon takaisin vasemmalle laidalle. Moore jatkoi pallon eteenpäin Jim Myrevikille, joka antoi päätyrajan tuntumasta syötön rangaistusalueelle, jossa Denisov antoi yhdellä kosketuksella takaviistoon Olusanyalle. Olusanya laukoi pallon varmasti takakulmaan ja Jaro johti 0-2.

Jaron kolmannen maalin pääsi puskemaan Jim Myrevik, joka sai kaikessa rauhassa sijoittaa Olusanyan keskityksen ohi Valtosen. Maali syntyi 22. minuutilla.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli kauttaaltaan Jaron hallintaa ja punapaidoilla oli muutamia hyviä tilanteita lisämaalien tekemiseen, mutta ensimmäisen puoliajan saldo jäi kolmeen maaliin.

Myös JBK:lla oli pari hyvää tilannetta, mutta Emil Öhberg näytti, että torjuntavire on tallella. Lähimpänä kavennusta oli Antonio Hotta, joka pääsi laukomaan hyvästä paikasta pari minuuttia ennen taukoa, mutta Öhberg torjui hienosti alakulmasta.

Tauolle mentiin Jaron johtaessa maalein 0-3.

Jaro iski neljännen maalinsa heti tauon jälkeen. Punaiset saivat vapaapotkun aivan rangaistusalueen ulkopuolelta ja Denisov laukoi pallon kauniisti vasemmalla jalalla muuri yli Valtosen ulottumattomiin.

Lisää seurasi pari minuuttia myöhemmin, kun laajalla säteellä uurastanut Kevin Lamidi katkaisi JBK:n rakentelun ja vaihdosta sisään tullut Joni Remesaho viimeisteli varmasti läpiajosta lukemin 0-5.

Tunnin kohdalla JBK oli todella lähellä ensimmäistä maaliaan, kun Antti Palohuhta laukoi matalan keskityksen ylärimaan. Irtopallo jäi Jarolle ja Alasuutari lähetti hyvällä, pitkällä syötöllä Denisovin vauhtiin. Venäläishyökkääjä karkasi läpiajoon, ohitti Valtosen ja sijoitti pallon tyhjään maaliin tilanteeksi 0-6.

Jaron seitsemäs maali syntyi 67. minuutilla, kun Olusanya puski etutolpalta Remesahon keskityksen maaliin.

Remesaho pääsi viimeistelemään päivän toisen osumansa 82. minuutilla, kun hän viimeisteli Axel Vidjeskogin erinomaisen syötön jälkeen tilanteeksi 0-8.

Remesahon maali jäi päivän viimeiseksi ja näin vuoden ensimmäinen ottelu päättyi Jaron voittoon lukemin 0-8. Jaron seuraava harjoitusottelu pelataan lauantaina 19.1. kello 15.15, kun Tellushalliin saapuu SJK.