Jarolle piste Kotkasta

FF Jaro matkusti lauantaina Kotkaan kauden viimeiseen vierasotteluun. Vauhdikas peli päättyi lopulta 0-0-lukemiin vaikka molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa pelissä.

Lauantain otteluun Jaro lähti hieman muuttuneella kokoonpanolla ja poissaolijoiden lista oli pitkä sillä pelikiellossa olleen Kareem Mosesin lisäksi toipilaslistalla oli 5 pelaajaa. Kun vielä alkulämmittelyssä jalkansa vääntänyt Anthony Dafaa putosi pois kokoonpanosta niin ovet aukesivat monille vähän vähemmän tällä kaudella peliaikaa saaneelle pelaajalle. Avauskokoonpanoon nousivat Toni Sjöstedt, Viktor Strömbäck, Kim Böling ja Kevin Peth. Nelikko esiintyi ottelussa vahvasti edukseen.

Ottelu alkoi Jaron selvällä pallonhallinnalla ja jo vajaan kymmenen minuutin pelin jälkeen vierasjoukkueen johtomaali oli lähellä. Läpimurtokauden Ykkösessä pelannut Jim Myrevik sai jalkansa vapaaksi rangaistusalueen rajalla mutta debyyttiottelunsa Ykkösessä pelannut 18-vuotias Pyry Piirainen venyi loistavaan torjuntaan aivan ylänurkasta.

Avausjakson kulku oli hyvin yksiselitteinen: Jaro piti palloa ja KTP keskittyi puolustamaan tiiviisti ja iskemään vastahyökkäyksillä. Kotijoukkueen avausjakson paras paikka tuli kuitenkin vapaapotkusta jonka Juuso Salonen laukoi 20 metristä ylärimaan. Jaro-vahti Emil Öhberg oli tilanteessa myös loistavasti mukana. Puolen tunnin pelin jälkeen KTP sai myös pelivälinettä haltuunsa mutta avausjakson loput tilanteet jäivät Salosen toiseen kaukolaukaukseen ja Toni Sjöstedtin upeaan pommiin 30 metristä jonka Piirainen sai onnettarenkin avustamana ohjattua takakulman kautta kulmapotkuksi.

Toinen jakso oli avauspuolikasta huomattavasti vaatimattomampi tilanteiden suhteen. Molemmat joukkueet hyökkäsivät hanakasti mutta muutamia yksittäisiä tilanteita lukuunottamatta kumpikaan osapuoli ei saanut aikaiseksi kuin puolittaisia maalipaikkoja.

Toisen jakson parasta antia olivatkin pietarsaarelaisittain katsottuna Niklas Kackön tekemät vaihdot. 63 minuutin pelin jälkeen loistavasti keskialueella raatanut Viktor Strömbäck otettiin vaihtoon ja hänen tilalleen kentälle pääsi 17-vuotias Axel Vidjeskog. 75 minuutin pelin jälkeen puolestaan kehiin pääsi Severi Kähkönen jolla on takanaan hieno syksy niin nuorten jalkapallon parista kuin harjoitustenkin osalta. Vielä viimeisen kympin aikana Kackö vaihtoi kentälle Jusa Ihalaisen joten kaikki vaihdot olivat kuin rahan laittamista pankkiin Jaron osalta Kotkan illassa.

0-0

FF Jaro

2 Strömbäck Viktor
63' Vidjeskog Axel
4 Milosavljevic Pavle
8 Takahashi Kazuki 76'
9 De Bona Felix
11 Mandiangu Christopher
75' Kähkönen Severi
13 Böling Kim
86' Ihalainen Jusa
15 Chavez Ramirez Darvin Francisco
17 Sjöstedt Toni 69'
21 Myrevik Jim
25 Öhberg Emil
27 Peth Kevin 74'

Vaihtopelaajat
1 Edström Jonas
3 Antila Ilari
16 Kähkönen Severi
19 Vidjeskog Axel
24 Clement Anthony Dafaa
28 Ihalainen Jusa
29 Olusanya Anthony

FC KTP

3 Mahlamäki Camacho Samuel
6 De Mello Filipe Monteiro
7 Tarvonen Aleksi 74'
86' Lehtonen Aleksis
19 Eerola Anton
20 Watson-Siriboe Kwame 15'
24 Osei Quincy
57' Dolivo Sebastian
32 Piirainen Pyry
37 Kolsi Miika
80' Lassila Jimi
38 Paavola Matias
42 Tamminen Matias
62 Laitinen Juuso

Vaihtopelaajat
1 Koski Jiri
2 Subirats Gasparin Manel
5 Dolivo Sebastian
9 Generoso Da Silva Jean Carlo
11 Lehtonen Aleksis
13 Coubronne Jean-Christophe
39 Lassila Jimi