Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Jarolle niukka tappio PK-35:n vieraana

FF Jaron kolmas ottelu viikon sisään päättyi kirvelevään tappioon, kun PK-35:n toisen puoliajan salamamaalit koituivat Jaron turmaksi. Markus Kronholm toi Jaron maalin päähän, mutta Guillermo Sotelon ylärimalaukausta lähemmäksi Jaro ei tasoitusta päässyt ja niin ottelu päättyi lukemiin 2-1 (0-0).

FF Jaron avauskokoonpanossa oli odotettuja, pakon edessä tehtyjä muutoksia. Pelikieltoisten Johan Brunellin, Torón ja Alex Ramsayn paikat avauskokoonpanossa ottivat Simon Uusitalo, Jim Myrevik ja Macauley Chrisantus. Heistä Simon Uusitalo oli ensimmäistä kertaa avauksessa Ykkösessä. Poissaolojen vuoksi myös valmentaja Pavle Milosavljevic oli merkitty otteluun vaihtopelaajaksi.

Ottelun ensimmäinen vaarallinen tilanne nähtiin kuudennella minuutilla, kun Joni Remesaho sai Myrevikin hyvän syötön itselleen rangaistusalueella, mutta Remesahon laukaus meni selvästi yli.

Kotijoukkue PK-35 puolestaan oli lähellä maalintekoa kymmenen minuutin pelin jälkeen, kun Jaron puolustus ei nostanut paitsiolinjaa yhtenäisesti ja Gerald Ben pääsi nokikkain Mykyta Savchenkon kanssa, mutta Benin kurkotus ohjasi pallon ohi maalin.

17. minuutilla Ben ohitti rangaistusalueella Uusitalon ja pääsi laukomaan lähietäisyydeltä, mutta hyvässä vireessä oleva Savchenko torjui hienosti ja Patrick Byskata siivosi irtopallon.

Parinkymmenen minuutin kohdalla Jaro hyökkäsi vastaan melko vaarallisesti ja lopulta Jeremiah Streng pääsi laukomaan, mutta pienestä kulmasta lähtenyt laukaus meni ohi.

Jaro sai erinomaisen paikan mennä ottelussa johtoon 28. minuutilla, kun Myrevikin erinomainen syöttö vapautti Samuel Haglundin nokikkain maalivahdin kanssa, mutta Toni Korkiakoski torjui laukauksen kulmapotkuksi. Seuranneen kulmapotkun kotijoukkue siivosi, mutta jatkotilanteesta Sotelon loistava keskitys tuli avopaikkaan Strengille, mutta tämä ei osunut puskullaan palloon ja kotijoukkue selvisi säikähdyksellä.

Avauspuoliaika oli tasaista peliä joukkueiden edellisen kohtaamisen tapaan. PK-35 piti joukkueista enemmän palloa, mutta hyvät maalipaikat menivät melko tasan. Tauolle mentiin tilanteessa 0-0.

Jaron toisen puoliajan ensimmäinen maalitekoyritys nähtiin 55. minuutilla, kun Tyler Reid pelasi nousunsa jälkeen pallon Markus Kronholmille. Kronholm pääsi laukomaan vasurilla rangaistusalueen rajalta, mutta laukauksesta jäi voima puuttumaan ja Korkiakoski torjui helposti.

65. minuutilla Jaro teki ensimmäisen vaihtonsa, kun Juuso Aalto korvasi Joni Remesahon.

Heti vaihdon jälkeen PK-35 sai kulmapotkun, josta syntyi ottelun avausmaali. Daniel Rantasen kulmapotku tuli boksiin, jossa Pauli Kuusijärvi nousi korkeimmalle ja puski pallon voimalla yläkulmaan ja peli oli 1-0.

Heti perään nähtiin kotijoukkueen toinen maali. Haglund arvioi keskityksessä pallon lentorajan väärin ja pallo meni hänen ylitseen. Toni Lehtimäki pääsi puskemaan avopaikasta ja mies laittoi pallon varmasti maaliin ja peli oli yhtäkkiä 2-0.

72. minuutilla Simon Uusitalo teki tilaa Albin Björkskogille. Samalla Jaro siirtyi pelaamaan neljän puolustajan linjalla. Gerald Ben oli lähellä ratkaista ottelu lopullisesti parin minuutin päästä Jaron vaihdosta, kun hän pääsi linjan taakse, mutta laukaus meni ohi.

Heti perään Jarolle tarjoutui paikka tulla maalin päähän. Aalto pelasi komealla kantapääsyötöllä pallon Sotelolle, jonka matala syöttö maalin eteen tuli Strengille, mutta hän ei aivan ylettänyt kunnolla palloon hyvä tilanne kuivui kokoon.

81. minuutilla Jaro sai kaivatun kavennuksen ja se tuli upealla tavalla. Macauley Chrisantus syötti keskelle Kronholmille, joka latasi unelmalaukauksen aivan takayläkulmaan ja tilanne oli 2-1.

Jaro teki vielä tuplavaihdon 84. minuutilla. Jim Myrevik ja Jeremiah Streng tekivät tilaa Aron Bjonbäck sekä Marcel Wargh, jotka pääsivät pitkästä aikaa kentälle armeijan alkamisen jälkeen.

Ottelun loppu oli todella rikkonainen, mutta lisäajalla Jaro oli vielä lähellä tulla takaisin. Kulmapotkun jälkitilanteesta Sotelo laukoi rangaistusalueen reunalta komean laukauksen kohti takakulmaa, mutta pallo kimposi yläriman kautta yli.

Se oli Jaron viimeinen tilanne tulla tasoihin ja näin Jaro kärsi kirvelevän tappion lukemin 2-1. Tappiosta huolimatta Jaro säilyi sarjassa kolmannella sijalla tasapistein VPS:n kanssa. Jarolla on nyt kaivattu kahden viikon ottelutauko, jonka aikana joukkue saa kerättyä voimia tiiviin ottelutahdin jälkeen.