Jarolle jälleen täydet pisteet Jyväskylässä.

Christopher Mandiangu oli toistamiseen tällä kaudella ratkaisijan roolissa, kun Jaro haki Jyväskylästä täydet kolme pistettä. Edellisen kohtaamisen kaltaista ilotulitusta ei tällä kertaa nähty, vaan nyt Jaron voittolukemiksi merkittiin 0-1 (0-0).

Tomi Kärkkäinen oli nostanut Seth Paintsilin ja Kim Bölingin avauskokoonpanoon. Kazuki Takahashi sekä Samba Sillah puolestaan aloittivat ottelun vaihtopenkin puolelta.

Tiivis ottelutahti ei alkuminuuteilla Jaro otteissa näkynyt, vaan vieraat tulivat otteluun pirteästi. Jaro sai prässättyä pallon itselleen useampaan kertaan JJK:n kenttäpuoliskolla ja sai rakennettua muutaman melko vaarallisen tilanteen, mutta mitään huippuvaarallista JJK:n maalilla ei nähty.

Sasa Jovovic pääsi ensimmäisen vartin aikana kahdesti puskemaan Christopher Mandiangun kulmapotkusta. Ensimmäisen yrityksen Aati Marttinen poimi riman alta hyppysiinsä ja toinen pusku suuntautui hyvästä paikasta selvästi yli.

Alkuminuuttien jälkeen JJK alkoi löytää koko ajan paremmin väyliä pelata Jaron prässin ohi ja kotijoukkue tulikin muutamaan kertaan varsin helposti parilla pystysyötöllä Jaron hyökkäyksen ja keskikentän läpi. Näistä tilanteista nähtiin myös muutama vaarallinen tilanne ja kertaalleen Emil Öhberg joutui torjumaan Tommi Karin laukauksen kulmapotkuksi.

23. minuutilla Patrik Alaharjulaa yritettiin vapauttaa läpiajoon, mutta Öhberg ehti ensimmäisenä palloon. Öhberg kuitenkin haparoi pallon kanssa, mutta Jaron onneksi Böling ehti ensimmäisenä siivoamaan tilanteen.

Vajaan puolen tunnin kohdalla Jovovicin hyvä syöttö lähetti Paintsilin vauhtiin vasemmalta ja laituri pääsi pallon kanssa rangaistusalueelle saakka. Darvin Chavez odotteli syöttöä hyvässä paikassa, mutta Paintsil päätti laukoa pienestä kulmasta ja pallo painui ohi.

Puoliajan loppua kohti JJK piti enemmän palloa kuin ottelun alussa, mutta valmista ei syntynyt. Tauolle mentiin lukemissa 0-0.

Jaro suoritti tauolla yhden vaihdon, kun Jim Myrevik teki tilaa Anthony Olusanyalle.

Olusanya olikin isossa roolissa, kun Jaro siirtyi johtoon 52. minuutilla. Pavle Milosavljevicin pitkä syöttö löysi hyvän juoksun rangaistusalueelle tehneen Olusanyan, joka yritti matalaa syöttöä maalivahdin ja puolustajien väliin. Marttinen sai kätensä syötön väliin, mutta pallo tuli suoraan viiteen metriin Mandiangulle, joka malttoi siirtää pallon parempaan paikkaan ja laukoi pallon lopulta tolpan kautta maaliin ja Jaro johti 0-1.

Muutama minuuttia myöhemmin Chavez oli lähellä uransa ensimmäistä maalia Jaro-paidassa. Jälleen luotettavasti omalla laidallaan esiintynyt Chavez luki erinomaisesti Saku Leppäsen aikeet Marttisen syötön jälkeen. Chavez pääsi palloon ja laukoi nopeasti reilusta 20 metristä kohti tyhjää JJK-maalia, mutta laukaus kiersi kuitenkin ohi.

Jaro rakensi tunnin kohdalla erinomaisen vastahyökkäyksen ja Mandiangun hyvä syöttö löysi Paintsilin, joka puolestaan yritti tavoittaa Jovovicin maalin edestä, mutta syöttö oli aavistuksen liian pitkä.

Jaro suoritti toisen vaihdon 66. minuutilla, kun muutamaa minuuttia aiemmin varoituksen saanut Böling teki tilaa Kazuki Takahashille. Jaro teki viimeisen vaihtonsa noin vartti ennen loppua, kun Jonas Emet tuli pitkästä aikaa kentälle hyvän iltapuhteen tehneen Mandiangun tilalle.

Jarolle tarjoutui paikka ratkaista ottelu lopullisesti 83. minuutilla, kun Jovovicin läpisyöttöön ehti ensimmäisenä Paintsil, joka kaatui yhteentörmäyksessä Marttisen kanssa. Seuranneen rangaistuspotkun Jovovic laukoi totutusti hitaalla vauhdilla ja Marttinen aavisti väärään suuntaan, mutta laukaus meni ohi.

Pari minuuttia myöhemmin Jovovic teki loistavan esityön ja tuli väkisin pallon kanssa päätyrajaa pitkin rangaistusalueelle ja tarjoili erinomaisen paikan Paintsilille seitsemään metriin, mutta ghanalaisen laukaus avopaikasta painui yli maalin.

Kun Jaro ei tehnyt helpottavaa toista maalia omista paikoistaan, oli JJK tulla tasoihin. Juuri ennen varsinaisen peliajan päättymistä keskitys tuli Toni Takamäen yli ja Alaharjula pääsi jatkamaan, mutta Jaron onneksi pallo kolahti tolppaan, josta se kimposi Öhbergin kautta kulmapotkuksi.

Lisää paikkoja Jyväskylässä ei enää nähty, joten Jaro otti 0-1-voitolla sarjan kärkitaistelua silmällä pitäen erittäin tärkeän vierasvoiton. Voiton turvin Jaro nousi 20 pisteeseen.

Maanantaina Pietarsaaren Keskuskentällä pelataan iso ottelu, kun Ykkösen kärkijoukkue HIFK saapuu Jaron vieraaksi.