Jaro voitti Kajaanissa

FF Jaro voitti AC Kajaanin lauantaina maalein 1 - 2 ( 0- 1 ). Jaron maalintekijät olivat Jahir Barraza ensimmäisellä puoliajalla ja Jonas Emet toisen puoliajan lopussa. Voitolla FF Jaro jatkaa kolmossijalla sarjataulukossa kun kaksi kolmasosa sarjasta on pelattu.

Jaro oli tehnyt yhden muutoksen aloituskokoonpanoon kun Anthony Dafaa tuli keski-kentälle kuumeisen Severi Kähkösen tilalle. Samalla Jonas Emet siirtyi pelaamaan vähän ylemmäs. Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja varsinkin Barraza oli näkyvästi mukana Jaron hyökkäyksissä. Kun ottelu oli pelattu 11 minuuttia hän pakotti AC Kajaanin maalivahdin tekemään loistotorjunnan ylänurkasta ja vain pari minuuttia myöhemmin Barraza teki 0 -1 kulman jälkitilanteesta.  Vaikka Jaro loi hyviä hyökkäyksiä, AC Kajaani
pääsi myös hyökkäämään vaarallisesti ja joukkue sai pari vapaapotkua hyvistä paikoista. Ensimmäinen puolituntinen oli enemmän vahtia kun organisoitua pelaamista mutta sen jälkeen peli rauhoittui ja Jaron peli pyöri paremmin ja rauhallisemmin. Ensimmäise puoliajan lopussa Barraza pääsi vielä yrittämään hyvästä paikasta Joni Remesahon hyvästä keskityksestä mutta tällä kerta laukaus meni ohi maalin.

Toisella puoliajalla AC Kajaani vaihtoi lisää hyökkäysvoimaa kentälle kun Michael Ibiyomi tuli kentälle. AC Kajaani aloitti vahvasti ja löi jotain puolittaisia paikkoja mutta Jaron puolustus pysyi hyvin kasassa . Tunnin pelin jälkeen Jaro pystyi hyvin kontrolloimaan peliä lukuunottamatta AC Kajaanin vaarallinen vapaapotku 76 minuutilla. Jaro oli tehnyt ensimmäisen vaihtonsa 73 minuutilla kun Anthony Olusanyan tilalle kentälle tuli Axel Vidjeskog. Jaron toinen vaihto tehtiin 86 minuutilla kun Papa Niang tuli Remesahon tilalle. Viimeisen kymmenen minuuttien aikana tapahtui vielä paljon. Jaron maalivahti Ville Seppä torjui hienosti AC Kajaanin läpiajon ja pari minuuttia myöhemmin Barraza syötti hienon nousun tehneen Johan Brunellille läpiajoon. Brunell kaadettiin ja Emet laukoi pilkun varmasti vasempaan alakulmaan tilanteeseen 0 - 2 kun oli pelattua 90 minuuttia. Samalla Jaro teki vielä viimeisen vaihtonsa kun Dafaa tuli ulos ja Walter Moore tuli tilalle. Ottelu oli pelattu 94 minuuttia kun AC Kajaanin Thiago Trindade vähän yllättäen pääsi kaventamaan tilanteeseen 1 - 2 hienolla puskumaalilla. Tämän jälkeen pelattiin vielä useita minuutteja ja ajassa 97 minuuttia tuomarin pilli soi lopullisesti ja ottelu päättyi Jaron 1 - 2 voittoon. Jarossa palkittiin Seppä, Brunell ja Emet.

Päävalmentaja Niklas Käcko: 
- Ottelu oli juuri niin vaikea kun odotettiin. Mielestäni  pystyimme pelaamaan sovitusti ja tuntui siltä että meillä oli peli kontrollissa enimmäkseen sekä ensimmäisellä että toisella puoliajalla. Aiheutettiin vähän liian paljon vapaa-potkuja omalla kenttäpuoliskolla ja niistä syntyi vastustajalle paikkoja.
- AC Kajaani  pelaa suoraviivaista ja se on aina arvaamaton ja vaikea vastustaja. Olen tyytyväinen peliin ja tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavan lauantain kotipeli EIF:ä vastaan.

Jaron seuraava ottelu pelataan Pietarsaaren keskuskentällä lauantaina 17.08. 
klo. 17:00 ja vastustajana silloin on EIF Tammisaaresta.

1-2

13' Barraza Flores Jahir 0-1
90+02' Emet Jonas 0-2
90+05' Trindade De Moura Thiago 1-2

FF Jaro

1 Seppä Ville
4 Milosavljevic Pavle
5 Takamäki Toni
6 Brunell Johan 36'
7 Clement Anthony Dafaa
90+02' Moore Walter
10 Emet Jonas
15 Chavez Ramirez Darvin Francisco
17 Barraza Flores Jahir
18 Robles Ramirez Luis Enrique 52'
24 Remesaho Joni
86' Niang Papa Amadou
29 Olusanya Anthony
74' Vidjeskog Axel

Vaihtopelaajat
2 Hirvonen Otto
8 Niang Papa Amadou
11 Alasuutari Jaakko
12 Moore Walter
19 Vidjeskog Axel
21 Myrevik Jim
36 Valtonen Topi

AC Kajaani

2 Muller Piffero Giordano
3 Mahlamäki Camacho Samuel
7 Juntunen Matias 73'
8 Andoh Brite
46' Ibiyomi Michael
12 Österlund Tatu
15 Mensah Derrick 31'
18 Martinen Tim
22 Castañeda Madrigal Jurgen
68' Järvinen Topi
23 Haas Gehlen Eduardo
30 Trindade De Moura Thiago
33 Popa David

Vaihtopelaajat
1 Riihimäki Aati
5 Hoffren Tatu
11 Järvinen Topi
14 Lutumba-Pitah Didis
17 Oikkonen Alex
35 Ibiyomi Michael