Jaro matkaa Mikkeliin esiintymään tyhjille katsomoille

FF Jaron pelit jatkuvat perjantaina Mikkelissä. Ottelu pelataan tyhjille katsomoille Etelä-Savon pahentuneen koronatilanteen vuoksi ja ainoat katsojat pelissä tulevatkin olemaan televisiovastaanottimien ääressä.

Illan ottelu on joukkueiden toinen kohtaaminen Jaron voittaessa kauden avauskohtaamisen Pietarsaaren Keskuskentällä lukemin 3-0. Tuosta ottelusta MP:n riveissä on tapahtunut yksi merkittävä muutos kun maalivahti Sammy Ndjock siirtyi loppukaudeksi RoPS:in riveihin. Mikkeliläiset ovat kuitenkin myös vahvistuneet kun joukkueeseen on kesän aikana liittyneet mm. AC Oulua ja JJK:ta urallaan edustanut Toni Tahvanainen ja mm. FC Hakaa ja Honkaa aiemmin edustanut 35-vuotias Dudu.

Joukkue onkin esiintynyt edukseen viimeisen kuukauden aikana ottamalla viidestä ottelusta kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja häviten ainoastaan AC Oululle 0-1. Viime kierroksella joukkue otti maukkaan vierasvoiton Pohjois-Pietarsaaresta voittamalla KPV:n 1-2. FF Jaro pääsee otteluun lähes täydellä terällä sillä pikkuvaivoista kärsineet pelaajat on saatu mukaan. Samaan aikaan perjantaina farmijoukkue JBK kohtaa VIFK:n Pietarsaaressa Länsikentällä. Edustusjoukkueesta mukana tuossa ottelussa ovat lähes koko alkukauden sivussa ollut Axel Vidjeskog sekä Alex Ramsay ja Aron Bjonbäck.

OTTELUINFO

Mikkelin Palloilijat - FF Jaro 
Milloin: Perjantaina 11.9.2020 klo. 18:30
Missä: Urski, Mikkeli
Stream: Elisa Viihde