Jaro kuokkavieraaksi Valkeakoskelle

Jalkapallon Ykkönen jatkuu FF Jaron osalta lauantaina Hakan vieraana Valkeakoskella. Jo poikkeuksellisesti klo 14.00 alkava ottelu on osa Työväen Musiikkitapahtumaa jossa Jaron lisäksi esiintyy lauantaina mm. Chisu, Lauri Tähkä ja Kotiteollisuus. Kahden perinteisen paperitehtaan joukkueen derbyyn voidaan odottaa suurtakin yleisömäärää sillä monipäiväisen tapahtuman rannekkeella otteluun on vapaa sisäänpääsy.

Aivan helppoa kuokkavierailua Valkeakosken kansanjuhlaan ei punapaidoille ole tiedossa. Keith Armstrongin suojatit ovat pelanneet viime aikoinakin kohtuullisesti sillä viidestä edellisestä ottelusta on kasassa yhden voiton lisäksi kaksi todella tiukkaa tasapeliä. Kotona joukkue on voittanut neljä kertaa ja hävinnyt kolmesti tällä kaudella.

FF Jaro puolestaan lähtee otteluun heikompien tulosten saattelemana mutta erittäin motivoituneena tuloskunnon kääntämiseksi.
- Meillä on viime viikon jälkeen todella hyvä harjoitteluviikko takana. Joukkue on erittäin motivoitunut ja valmis Hakan kohtaamiseen, sanoo FF Jaron päävalmentaja Calle Löf.

Jarolta poissa ovat pitkäaikaisloukkaantuneet Papa Niang, Georgios Katidis, Joakim Häggblom ja viime viikolla ikävän takaiskun kokenut Joni Remesaho jonka takareisivammasta parantuminen pitkittyy viikoilla eteenpäin. Hassoma Bino Bamba on sivussa lauantain ottelusta. Sen sijaan maalivahti Johannes Ström on parantunut jalkavammastaan ja matkaa joukkueen mukana Koskille.