Jacob Bushue FF Jaroon

FF Jaro ja yhdysvaltalainen keskikenttäpelaaja Jacob Bushue ovat päässeet sopimukseen kaudesta 2022

FF Jaro saa joukkoonsa ansioituneen pelaajan. 29-vuotias Bushue on viimeksi pelannut kolme vuotta FC Hakassa. Hän pelasi yli 80 ottelua FC Hakassa sekä Ykkösessä että Veikkausliigassa. Bushue toimi myös joukkueen kapteenina. Ennen pelaamistaan FC Hakassa hän pelasi BK-46:ssa Kakkosessa ja Ekenäs IF:ssä Ykkösessä.

Jacob Bushue on kotoisin Champaignista, Illinoisista ja hänestä tuli Yhdysvaltojen yliopistomestari University of Indianan joukkueen kanssa. Ennen tuloaan Suomeen hän pelasti kaksi vuotta toiseksi korkeimmassa sarjassa USL:ssa ST Louis FC:n riveissä. Hän on pelannut ensisijaisesti keskikentällä, mutta viihtyy myös hyökkäävän tai puolustavan keskikenttäpelaajan roolissa.

- Jaro on jännittävä seura. Etsiessäni uutta seuraosoitetta hain uusia haasteita ja jotakin, joka voisi haastaa minut sekä jalkapallonpelaajana että ihmisenä. Historiallisesti Jaro on ollut Veikkausliigajoukkue, mutta joukkue ei ole onnistunut nousemaan takaisin liigaan viime vuosien aikana. Nyt seura hakee liigaan nousua ja pidän juuri sellaisista haasteista. Kun tämä vielä yhdistetään mahdollisuuteen saada toimia valmentajana Jaron organisaatiossa, valinta ei ollut vaikea, toteaa innostunut Bushue kommentissaan.

Sopimus FF Jaron kanssa on tehty kaudeksi 2022 ja hän hoitaa myös joitakin valmentajan tehtäviä organisaatiossa. Bushue saapuu Pietarsaaren kahden viikon kuluttua.