Info - 20 maaliskuu

Jaro on erittäin haastavassa tilanteessa Koronaviruksen takia. Tämä aiheuttaa suuria muutoksia Jaron organisaatiossa ja koko Suomen urheilussa. Jaro saa suuren osan tuloistaan otteluista ja nyt nämä lykätään ainakin 13. kesäkuuhun asti. Jaro näkee edelleen tulevaisuuden positiivisena ja meillä on hyvä taloudellinen pohja. Olemme jo useita vuosia työskennelleet hyvin ja maksaneet pois velat. Olemme päättäneet käynnistää tukikampanjan kausikorttien myynnillä. Tukikortti maksaa 75 €, aivan kuten kausikorttikampanja aiemmin tänä vuonna. Tue meitä ostamalla kausikortti ja ole mukana auttamassa ja lieventämässä koronaviruksen aiheuttamia taloudellisia haittoja. 

Palloliiton suositusten mukaan Jaro on päättänyt keskeyttää tomintansa 13.4 asti. Sen jälkeen noudatamme Palloliiton ja hallituksen suosituksia. Pelaajat saavat tällä välin valmentajalta henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja tällä tavoin pidämme kunnon yllä. 

Uusia pelaajia ei ole tulossa, ja Nigerialainen testipelaaja Stanley Amuzie ei allekirjoita sopimusta tällä hetkellä. Teemme uusia päätöksiä, kun tiedämme enemmän kauden alkamisesta.