Inalienille testisopimus

FF Jaron testiin saapunut Wilterlynd Inalien on solminut Jaron kanssa kahden kuukauden mittaisen sopimuksen, jossa on seuran optio loppukaudesta.

FF Jaro on solminut Inalienin kanssa helmi-maaliskuun mittaisen sopimuksen, jolloin Inalien pääsee näyttämään osaamistaan mm. Suomen Cupin otteluissa. Sopimus sisältää seuran option loppukaudesta ja optio voidaan ottaa käyttöön testijakson jälkeen.

Inalien itse on tyytyväinen sopimukseen ja on motivoinut näyttämään parastaan.
- Olen todella tyytyväinen, että sain tämän mahdollisuuden. Tulen työskentelemään kovasti joka päivä, jotta varmistan, että seura on tehnyt oikean valinnan. Vahvuuteni kentällä on nopeus ja rakastan tehdä maaleja, Inalien kertoo.

FF Jaron päävalmentaja Niklas Käcko näkee Inalienissa paljon potentiaalia.
- Ensimmäisissä harjoituksissa näytti, että Will oli vähän ihmeissään, että mihin ympäristöön hän on tullut. Sen jälkeen hän on mennyt koko ajan kovasti eteenpäin. Mielestäni hänellä on aseita, joita hyökkääjällä pitää ollakin. Ensimmäiset askeleet ovat todella nopeat ja hän haluaa tehdä maaleja. Hän pystyy myös hakemaan paikkoja rangaistusalueella. Tämä on oiva tilaisuus nähdä Inalien ottelutilanteessa. Hyökkääjät ovat varsinkin sellaisia, että heistä on vaikea saada kokonaisukuvaa pelkästään harjoituksissa, vaan heitä pitää päästä näkemään pelitilanteissa. Tämä on siinä mielessä hyvä tilanne, että sopimuksessa on koeaika ja meillä on nyt paljon pelejä ja pääsemme näkemään hänet tositilanteessa. Myös Inalien pääsee meidän rytmiin ja oppii tuntemaan joukkuekaverinsa paremmin. Kyseessähän on nuori pelaaja, joka pelaa nyt ensimmäistä kertaa edustusjoukkueessa, Käcko kuvailee tuoreinta hankintaa.

Inalienin pelilupa pyritään saamaan kuntoon jo lauantaiseen Suomen Cupin otteluun MYPAa vastaan.