Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

IFK Mariehamn vei pisteet seitsemän maalin ottelussa

FF Jaron ja IFK Mariehamnin välisessä ottelussa ei tapahtumia puuttunut. Jaro aloitti maalinteon 40 sekunnin jälkeen ja lopulta ottelussa nähtiin seitsemän maalia sekä punainen kortti. IFK voitti ottelun lukemin 4-3 (3-1), punaisen kortin sai Jaron Walter Moore.

Jaro sai otteluun todellisen unelma-alun. Noin sekunnin pelin pelin jälkeen Ilya Vaganov levitti vasempaan laittaan Jamar Dixonille, joka käytti palloa Peter Opiyolla, joka pelasi pallon takaisin Dixonille lähelle rangaistusaluetta. Dixon käänsi takaviistoon Denisille, jonka laukauksen Jani Lyyski peitti, mutta Jose Manuel Rivera oli paikalla ja laukoi pallon voimalla yläkulmaan.

Kauaa ei Jaro saanut johto-osumasta nauttia. Kolmannella minuutilla Jaro menetti pallon keskikentällä ja Dever Orgillia haettiin pitkällä pystysyötöllä. Jesse Öst tuli vastaan, mutta törmäsi Vaganoviin ja Orgill laittoi pallon tyhjään maaliin tilanteeksi 1-1.

Sekään ei vielä riittänyt, vaan ottelun kolmas maali nähtiin jo ennen kymmenen minuutin täyttymistä. Forsellin kulmapotku tuli maalin eteen, jossa Östi nyrkkeily jäi vaisuksi ja Philip Sparrdal Mantilla laukoi viidestä metristä kotijoukkueen 2-1 johtoon.

Jaron unelma-alusta ei ollut tietoakaan, kun IFK Mariehamn siirtyi jo 3-1 johtoon 12. peliminuutilla. Forsell laittoi vasemmalle Orgillin vauhtiin, Johan Brunell jäi juoksukilpailussa kakkoseksi ja Orgillin matala keskitys löysi takatolpalta Spanin, joka kurotti pallon maaliin.

Salama-alun jälkeen ottelu rauhoittui, eikä avauspuoliajalla enää lisäosumia nähty. Jaro piti enemmän palloa ja se pääsi melko mukavasti hyökkäyskolmannekselle, mutta aivan todellisia paikkoja ei kummassakaan päässä ennen taukoa enää nähty.

Toinen puoliaika alkoi sekin Jaron kannalta loistavasti. Riveran vapaapotkun keskialueelta tuli hienosti Vaganovin päähän, joka puski pallon vastaantulossaan epäroineen Otso Virtasen yli tilanteeksi 3-2.

Kahdeksan minuuttia myöhemmin pallo näytti jo painuvan Jaron maaliin pitkän rajaheiton jälkeen, mutta Reginaldo kurotti upeasti pallon maaliviivalta ja piti Jaron pelissä mukana.

Hetken päästä maali oli yhtä lähellä, kun IFK puhkaisi Jaron puolustuslinjan turhan helposti ja matalan keskityksen jälkitilanteessa Diego Assis pääsi laukomaan lähes tyhjää maalia kohti, mutta pallo osui Brunelliin. Seurannut kulma oli sekin todella vaarallinen ja pallo pyöri Jaron maaliviivan tuntumassa, mutta punaiset kestivät.

Vaiherikkaan ottelun kuudes maali nähtiin 68. minuutilla. Kadion ja vaihdosta sisään tulleen Joona Vetelin kautta pallo pelattiin reiluun 20 metriin Walter Moorelle, joka sai asetella kaikessa rauhassa laukauksen, joka upposi upeasti aivan tolpan juureen ja Jaro oli tullut kahden maalin takaa tasoihin.

Illan teeman mukaisesti IFK iski heti perään. Span voitti pääpallon Moorelta ja Vaganov ei onnistunut katkaisemaan helpohkon näköistä tilannetta ja Orgill pääsi laukomaan vapaasti rangaistusalueen sisältä voimalla maalin kattoon tilanteeksi 4-3.

Heti perään Reginaldo pääsi laukomaan Mooren keskityksen jälkeen ja Virtanen sai venyä parhaimpaansa pitääkseen kotijoukkueen johdossa.

Maarianhaminan illassa nähtiin kaikkea mahdollista. Maalien lisäksi Jaro joutui viidennen kerran tällä kaudella miehen vajaalle. Reilu vartti ennen loppua Moore liukui keskialueella myöhässä Forsellin jaloille ja sai illan toisen keltaisen korttinsa. Seuranneesta vapaapotkusta Forsell laukoi kauhealla voimalla 40 metristä ylärimaan.

Kymmenen minuuttia ennen loppua Forsell kolisutteli jälleen maalipuita, kun hänen matala laukaus kimposi kahden tolpan kautta kentän puolelle.

Jaro sai vajaamiehisenä vielä tasoituspaikan ottelu lisäajalla. Serge Atakayi ohitti puolustajan ja antoi hyvän syötön takaviistoon pilkun tuntumaan Kadiolle, josta oli tulla jälleen Jaron sankari, mutta laukaus näytti pysähtyvän Kristian Kojolan käteen. Mattias Gestranius levitti kuitenkin kätensä ja Jaro ei edelleenkään ole saanut tällä kaudella yhtään rangaistuspotkua. Jarolaiset protestoivat tilannetta voimakkaasti vielä pelin jälkeen, mutta se  ei muuttanut ottelun lopputulosta. IFK Mariehamn piti pisteet saarella lukemin 4-3.