FF Jarolle tappio Porissa

FF Jaro hävisi MuSalle 2 – 1 ( 1 – 1 ) tapahtumarikkaan ja tasaisen ottelun jälkeen. Ratkaisu syntyi japanilaisen Takanori Yokochin rangaistuspotkulla toisella puoliajalla.

MuSa ja FF Jaro kohtasi jo neljännen kerran tänä vuonna ja kolme edelliset ottelut ovat päättyneet tasan. Kaikki ottelut ovat olleet fyysisiä ja rikkonaisia, niin myös tänään. MuSa pelasi suoraviivaista ja tulivat vahvasti kaksinkamppailuihin eikä antanut FF Jaro pelata sitä omaa pallollista peliä. Vaikka FF Jaro tiesi että näin tulee käymään joukkue ei löytänyt keinoja muuttaa omaa pelaamista.

Ottelu alkoi FF Jaron kannalta parhaalla mahdollisella tavalla kun Jahir Barraza teki 0 – 1 jo pelin 2 minuutilla. Hienon esityön teki Jim Myrevik joka oli noussut aloituskokoonpanoon sairaan Joni Remesahon tilalle. Ottelu alku oli FF Jaron hallinta mutta ensimmäisen puoliajan loppupuolella MuSa pääsi paremmin peliin mukaan. Tasoitus synty kun oli pelattu 32 minuuttia. Sami Rantala taisteli pallon itselleen kahden jarolaisen keskellä ja syötti vapaalle Joni Lämsalle joka hallitusti sijoitti pallon Ville Sepän ohi etunurkkaan. Tauolle lähdettiin tasatilanteessa.

Toisella puoliajalla peli oli rikkonaista ja tuomarilla oli täysi työ selvittää kaikki tilanteet. FF Jaro
ei saanut missään vaiheessa otetta peliin ja pelirytmi katkesi jatkuvista pelikatkoista. Ottelun 69 minuutilla MuSan Samuli Virtanen haastoi Otto Hirvosta rangaistusalueen nurkassa ja Hirvonen kaatoi häntä seurauksena rangaistuspotku. Japanilainen Takanori Yokochi laukoi pallon varmasti maaliin tilanteeseen 2 – 1. Tämän jälkeen MuSa pystyi jäädyttämään peliä ja rikkoa pelirytmin loppuun asti. FF Jaro yritti muuttaa pelaamista vaihdoilla kun Hirvosen tilalle tuli Walter Moore, Anthony Olusanyan tilalle Papa Niang ja Jim Myrevikin tilalle Axel Vidjeskog. Tämä ei auttanut tällä kertaa ja MuSa vei täydet pisteet. Tulos tarkoittaa että FF Jaron ero karsintapaikkaan on nyt yhdeksän pistettä.

FF Jaron seuraava ottelu pelataan Kotkassa maanantaina 09.09. kun vastaan asettuu FC KTP.