FF Jaro voitti KPV:n lukemin 2–1 (1–0)

FF Jaro voitti KPV:n yleisöystävällisessä ottelussa 1167 katsojan edessä, maalintekijöinä Gero ja Remesaho.

Valmentaja Jimmy Wargh oli onnistunut kokoamaan hyvin vakuuttavan joukkueen illan otteluun KPV:tä vastaan. Vakinaisista pelaajista puuttui ainoastaan Alex Ramsay, sillä Johan Brunell oli tervehtynyt ja Frankline Okoye teki paluun pelikieltonsa jälkeen.

Ennen ottelua spekuloitiin, että vierasjoukkue aloittaisi ottelun valtavalla prässillä. Sen sijaan kotijoukkue vie peliä alusta alkaen ja heti ensimmäisellä minuutilla joukkue sai kulman, jonka Gero kuitenkin puski ohi. Joni Remesaho oli loistavalla pelituulella ja pyöritti kerta toisensa jälkeen KPV-puolustuksen omalla laidallaan. 6. peliminuutilla hän antoi hienon keskityksen, mutta valitettavasti ketään ei ollut ottamassa syöttöä vastaan rangaistusalueen sisällä.

14. peliminuutilla Jim Myrevik eteni laidalla ja puolustajan ottaessa pallon huonosti vastaan hän pääsi laukomaan kovaa vastapallosta rangaistusalueen reunalta, mutta KPV:n maalivahti Ville Seppä vai vaivalla pelastettua pallon kulmaksi. KPV:n ehkä paras paikka ensimmäisellä puoliajalla oli Santeri Mäkisellä muutamaa minuuttia myöhemmin, kun hän 19:e peliminuutilla pääsi puolustuksen läpi. Laukaus meni kuitenkin maalin yli.

26. peliminuutilla kotijoukkue oli jälleen lähellä siirtyä johtoon. Vapaapotku keskikentältä laitettiin kohti KPV-maalia. Chanzopoulus sai päänsä palloon, mutta ohjasi sen laidalle eteenpäin syöksyvälle Brunellille. Seppä pelasti hänen matalan ja kovan laukauksensa, mutta Remesaho sai kiinni vastapallosta päätylinjalla. Hänen syöttönsä vinosti taaksepäin meni koko puolustuksen läpi, mutta Jaron hyökkääjät eivät saaneet palloa kiinni. Hetkeä myöhemmin FF Jaro saa uuden vapaapotkun, tällä kertaa toiselta puolelta. Remesaho laittaa vapaapotkun, jonka Widjeskog jatkaa puskulla takatolppaa kohti. Brunell oli edelleen hyökkäyksessä, ylettyi juuri ja juuri palloon, mutta Seppä ehti peittämään pallon.

Yleisö oli jo asennoitunut maalittomaan puoliaikaan, kun kotijoukkue onnistui 45. peliminuutilla. Remesaho ja Myrevik tekivät yhteistyötä vasemmalla laidalla ja Remesaho eteni päätylinjalle boksin sisällä. Hänen nostonsa maalin edessä löysi eteenpäin syöksyvän Geron, joka puski pallon maaliin. 

Kotijoukkue FF Jaro johti näin ottelua puoliajalla 1–0.

KPV suoritti vaihdon puoliajalla. Jusa Ihalainen tuli kentältä ja hänen tilalleen tuli Patrick Byskata. Byskata pelasi keskipuolustajana ja Kyle Curinga siirtyi vasemmalle. Joukkue oli myös piristynyt tauolla ja jo 47. peliminuutilla Sebastian Mannström sai paikan laukoa, mutta Mykyta Savchenko Jaron maalilla nyrkkeili pallon riman yli. 

Vain minuuttia myöhemmin alkaa tapahtua. Kulman jälkitilanteessa Jim Myrevik kaataa Harri Heiermannin boksin sisällä ja tuomari näyttää pilkkua. KPV:n rangaistuspotkuihin erikoistunut pelaaja Haris Cantzopoulu asettui pallon taakse. Laukaus meni maaliin vasemman tolpan vierestä. KPV oli tasoittanut ottelun 1–1.

54. peliminuutilla FF Jaro on lähellä nousta jälleen johtoon. Vapaapotku laitetaan lyhyenä ja Myrevik laittaa keskityksen oikealta. Seppä nyrkkeilee pallon suoraan Brunellin jalkoihin. Brunellin suora laukaus pelastetaan kuitenkin maalilinjalta, maalivahdin ja KPV-pelaajan yhteistyönä.

64. peliminuutilla FF Jaro suorittaa ensimmäisen vaihtonsa. Hyvin pelaava Gero vaihdetaan ulos ja kentälle tulee Severi Kähkönen.

70. peliminuutilla Tendeng pelaa pallon Okoyelle taaemmalla tolpalla, mutta puolustaja ei aivan ehtinyt saamaan kunnon osumaa ja pallo meni päätylinjasta ulos. 81. peliminuutilla Widjeskog tulee kentältä ja Markus Kronholm juoksee kentälle. 

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin kotiyleisö saa tilaisuuden juhlia jälleen. FF Jaro pelaa pallon omalta päätylinjalta keskelle kenttää. KPV-pelaaja saa huonon osuman palloon ja Severi Kähkönen pelaa Joni Remesahon vapaaksi oikealla. Remesaho nousee erityisellä tavallaan ja nostaa pallon lopulta ulos ryntäävän Sepän yli ja kotijoukkue nousee 2–1 johtoon.

Ottelun loppupuolen FF Jaro pelaa viisaasti ja yrittää vain pitää johtoasemansa. FF Jaro saa kuitenkin paikan, kun Myrevik pelaa pallon vasemmalta laidalta eteenpäin juoksevalle Kronholmille. Kronholmin suora laukaus menee kuitenkin maalin ohi. 

FF Jaro suorittaa lisäajalla vielä kaksi vaihtoa. Kentältä tulevat Jim Myrevik ja Joni Remesaho, sisään tulevat Marcel Wargh ja Antonio Hotta.

Hetkeä myöhemmin tuomari viheltää pelin päättyneeksi ja kotiyleisö saa juhlia voittoa kotijoukkueen kanssa.

 

2-1

44' Gero Alhaji 1-
49' Chantzopoulos Charalampos 1-1
82' Remesaho Joni 2-1

FF Jaro

4 Okoye Chinaecherem Frankline
6 Brunell Johan
9 Gero Alhaji
62' Kähkönen Severi
10 Tendeng Emile Paul
12 Savchenko Mykyta
16 Vidjeskog Adam
80' Kronholm Markus
17 Bushue Jacob
21 Myrevik Jim
90+01' Wargh Marcel
24 Remesaho Joni
90+01' Hotta Antonio
27 Kyöstilä Jami
91 Kivikko Matias

Vaihtopelaajat
1 Snellman Joas
15 Kronholm Markus
19 Hotta Antonio
29 Wargh Marcel
66 Kähkönen Severi

KPV

1 Seppä Ville
2 Ihalainen Jusa
45' Byskata Patrick
5 Beuker Marcello 56'
8 Mannström Sebastian
10 Heiermann Harri 24'
12 Curinga Kyle 76'
14 Kauppila Miika
15 Mäkinen Santeri
71' Järvinen Julius
21 Chantzopoulos Charalampos
30 Haapiainen Willem
77 Yartey Ishmael

Vaihtopelaajat
7 Kytölaakso Pietro
9 Wegye Wegye
11 Paananen Joonas
13 Järvinen Julius
20 Pietsalo Roni
33 Lazarev Sergey
90 Byskata Patrick